Prefectul cere controale

Acţiuni concertate ale Corpului de Control al Prefecturii Bistriţa-Năsăud. În cursul zilei de ieri, echipa de control a Prefecturii s-a deplasat pe Drumul de Centură al municipiului Bistriţa pentru a verifica stadiul lucrărilor de reabilitare.

Curăţenia localităţilor rămâne în continuare motiv pentru prefect să poarte discuţii în Colegiul Prefectural şi pentru comisarii Gărzii de Mediu să ofere amenzi.

Tot în această lună, reprezentanţi ai Prefecturii vor face controale pe teren pentru a vedea modul în care primarii se achită de obligaţiile ce privesc igienizarea localităţilor. Acolo unde se vor găsi nereguli, prefectul susţine sancţionarea celor vinovaţi, inclusiv a primarilor neglijenţi sau indolenţi.

Astfel, în perioada 10 – 14 mai, prefectul Cristian Florian, va demara o amplă acţiune de verificare a localităţilor din judeţul Bistriţa-Năsăud cu privire la activităţile de salubrizare desfăşurate în cadrul campaniei „Curăţenia de primăvară 2010”.

,,De asemenea, săptămâna viitoare, în judeţul Bistriţa-Năsăud, se vor desfăşura acţiuni de control cu privire la respectarea prevederilor legale referitoare la activitatea de exploatare a agregatelor minerale, respectiv a nisipului şi pietrişului din albiile minore şi albiile majore ale cursurilor de apă”, ne-a comunicat Sorina Drecşan, consultant Cancelaria Prefectului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5