Emilia Dănilă, fosta secretară a Prefecturii, soţia fondatorului Muzeului Judeţean, bucurii la centenar. Nu au lipsit primarul Ovidiu Creţu şi nepoatele Doris Moldovan şi Sorina Drecşan

La centenar, Emilia Dănilă a fost felicitată de însuşi primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, care i-a urat "La mulţi ani" alături de familie, cu toţii savurând o felie de tort şi o cupă de şampanie.

Mătuşa Emilia le-a avut alături şi pe nepoatele Doris Moldovan, fost director al AJOFM BN, şi Sorina Drecşan, consiliera fostului prefect, Cristian Florian. De fapt, ele se află pe urmele mătuşii în administraţie, doamna Emilia fiind secretară la prefectura judeţului, ani buni. Soţul doamnei este cel care a pus bazele Muzeului Judeţean, fiind primul administrator al Muzeului Regional din Bistriţa, începând cu 1 octombrie 1950. Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud îi păstrează vie memoria, o sală purtându-i numele. Din păcate, nu a fost alături de soţie la acest eveniment, trecând spre veşnicie în urmă cu 20 de ani.
Nua lipsit nici bunicul lui Doris Moldovan şi Sorina, petrecând şi el, la 90 de ani, cu cele două surori ale sale de 100 si respectiv 85 de ani...
Urăm doamnei Emilia Dănilă mulţi ani cu sănătate şi bucurii alături de cei ce o înconjoară cu dragoste ! Aceleaşi gânduri bune şi pentru fraţii ei !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5