Prefectul Ovidiu Frenţ: Haideți să participăm la sărbătoarea de mâine și să mergem la vot !

5 iunie- Alegerile locale!
Mâine vom vota primarul, consiliul local și consiliul județean. Sunt autoritățile cele mai apropiate de noi cetățenii, care prin ceea ce fac ne influențează în mod direct viața de zi cu zi.
Construcția locuințelor noastre și a celorlalte edificii, utilitățile pe care le folosim, străzile pe care circulăm, mijloacele de transport în comun plus toate celelalte servicii publice, școlile, spitalele, mediul comunitar în ansamblul său, dezvoltarea localității și a județului în care trăim, toate acestea depind în mod direct de autoritățile locale care sunt alese de noi, cetățenii cu drept de vot și cu domiciliul sau reședința aici unde votăm.
Acest drept câștigat atât de greu în istorie și pierdut atunci când nu am reușit să împiedicăm instalarea unor dictaturi stă la baza democrației. Cineva spunea foarte frumos că ziua votării este o sărbătoare a democrației. Chiar așa este, iar noi cei care avem dreptul de a vota trebuie să participăm la această sărbătoare!
Pot să vă asigur că am făcut în ultimele trei luni de zile tot ceea ce trebuie pentru ca ziua de măine să fie una în care scrutinul electoral să se desfășoare în cele mai bune condiții.
Rămâne un ultim lucru, care nu depinde de noi, cei care am organizat alegerile: principalul personaj al zilei alegerilor, cetățeanul, să facă acest minim gest civic și să își folosească dreptul de a fi alege pe cel/cei care consideră că merită acest lucru.
Vom avea ocazia și să folosim în premieră noul sistem informatic de monitorizare a votării.
Haideți să participăm la sărbătoarea de mâine și să mergem la vot pentru a da reprezentativitate autorităților locale din comunitățile noastre! Cred că merită să folosim o ora din timpul nostru pentru următorii patru ani din viața noastră! Puteți alege ora care doriți în intervalul 7:00 - 21:00!
Prefect Ovidiu Frenţ

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]