Prefectul Ovidiu Frenț: Nu a existat nicio poluare accidentală la Târlișua

Prima întâlnire a Comitetului  Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud  a avut loc astăzi în sala de ședințe a Consiliului Județean. În cadrul acestei şedinţe s-a prezentat raportul de evaluare a activităţii desfăşurate de către CJSU în anul 2017, managementul situaţiilor de urgenţă, greutăţile întâmpinate, cât şi direcţiile de acţiune şi priorităţile privind gestionarea eficientă a acestora, în continuare.

Pe ordinea de zi s-a aflat şi “Planul cu principalele activităţi ale CJSU pentru anul 2018”, prezentat de către colonel Florea Constantin-inspector şef în cadrul ISU Bistriţa-Năsăud.

Alte două puncte important au fost:
• analiza situaţiei cauzate de fenomenele meteorologice produse în comuna Tîrlişua, în data de 02.01.2018 şi
• proiectul de hotărâre pentru aprobarea Raportului de sinteză privind apărarea împotriva inundaţiilor, fenomenelor hidrometeorologice periculoase, accidentelor la construcţii hidrotehnice şi poluări accidentale din comuna Tîrlişua [fiind vorba de surparea unui drum comunal/agricol- mal rupt], de la începutul anului.
 

Contactat telefonic, prefectul Ovidiu Frenț ne-a spus că sintagma de ”poluare accicentală” nu este acoperită în realitate, la Târlișua neexistând un asemenea fenomen: ” A fost vorba doar o surparea unui drum communal, nimic altceva”.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5