În premieră, Târg de Crăciun la Spermezeu. Primarul Sorin Hognogi: Invităm toţi locuitorii de pe Valea Ţibleşului, dar şi pe cei de la oraş, să vină la târg să-şi achiziţioneze preparate tradiţionale şi să se bucure de surprizele artiştilor

Primăria şi Consiliul Local Spermezeu organizează, în premieră, Târgul de Crăciun, ce se va derula în perioada 14-26 decembrie, în piaţa din Spermezeu, ce a fost amenajată anul acesta. Peste 3000 mp din târgul de ţară de la Spermezeu s-au pavat astfel încât locuitorii de pe Valea Ţibleşului se vor bucura de cea mai modernă piaţă din zonă. Impresionat de numărul mare de oameni care vin din tot judeţul la cel mai mare târg de ţară din zonă, primarul Sorin Hognogi declarându-ne că nu-i pare rău de investiţia de 550.000 lei. După cum ne informează primarul, Târgul se deschide sâmbătă, 14 decembrie, când vor fi aprinse şi luminile festive de sărbătoare, iar pe scenă vor urca Grupul de colindători al Primăriei Spermezeu, Corul Bisericii Ortodoxe şi Corul Bisericii Penticostale Spermezeu, Ansamblul de colindători din Feldru, Florin Săsărman, Alexandru Filip, Ionuţ Bledea şi Diana Cârlig.
Pe 21 decembrie, de la ora 17.00, în cadrul târgului, se va derula şi a IX-a ediţie a Festivalului Interjudeţean de Colinde „De ieşi gazdă până-n pragu”, în cadrul căruia vor urca pe scenă colindători din Sita, Cheţiu, Liceul de Muzică „Tudor Jarda” Bistriţa, Ansamblul „Poieniţa” din Poiana Stampei şi Grupul coral „Oremus” al Seminarului Teologic Cluj-Napoca.
Spectacolele continuă pe 22 decembrie, de la ora 17.00, cu colindătorii Şcolii Gimnaziale Spermezeu, Ansamblul folcloric „Ţibleşul” şi Ansamblul folcloric „Cununa Someşeană” din Maieru.
După mai bine de 20 de ani, tradiţia petrecerilor de altădată va fi reînviată prin Balul de Crăciun, ce va avea loc pe 26 decembrie. „Atmosfera va fi întregită de o mulţime de surprize. Vom avea în mijlocul nostru pe Moş Crăciun, care la căsuţa lui îi va aştepta pe copiii cuminţi cu multe cadouri. Invităm toţi locuitorii de pe Valea Ţibleşului, dar şi pe cei de la oraş, să vină la târg să-şi achiziţioneze preparate tradiţionale de sărbători şi să se bucure alături de noi de surprizele oferite. Împreună cu colegii din aparatul administrativ ne străduim să realizăm un eveniment de neuitat”, ne-a declarat primarul Sorin Hognogi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5