Premierul Victor Ponta îl felicită pe Rareş Buhai

Victor Ponta:Aş vrea să îl felicit în mod special pe tânărul Rareş Buhai, care a devenit cel mai premiat participant din toate timpurile la această Olimpiadă din partea României!

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, premierul Victor Ponta îl felicită pe Rareş Buhai pentru medalia de aur obţinută la Olimpiada Internaţională de Informatică din Taiwan. De asemenea, Ponta adresează felicitări şi celorlaţi elevi olimpici şi profesorilor care i-au pregătit pentru această competiţie.


,,Felicitări elevilor români pentru cele patru medalii obţinute la Olimpiada Internaţională de Informatică organizată în Taiwan! Felicitări, de asemenea, profesorilor care i-au pregătit pentru această competiţie!


Aş vrea să îl felicit în mod special pe tânărul Rareş Buhai, care a devenit cel mai premiat participant din toate timpurile la această Olimpiadă din partea României!


Am toată speranţa că eforturile pe care Guvernul României le depune pentru sprijinirea industriei IT&C din ţara noastră, pentru transformarea României într-un hub regional în domeniul IT, îi vor convinge pe aceşti tineri sclipitori să se dezvolte profesional în România”, scrie premierul Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.


Rareş Buhai de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” Bistriţa, component al echipei României, a obţinut medalia de aur la Olimpiada Internaţională de Informatică. Olimpicul bistriţean, pregătit de profesorul Constantin Gălăţan, s-a clasat pe locul 20 din 308 participanţi. Cea de a XXVI-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Informatică s-a desfăşurat, în perioada 13-20 iulie, în Taipei, Taiwan

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5