Premiul special al UNITER pentru proiectele teatrale ale Centrului Cultural Municipal Bistrița! Felicitări, Gavril Țărmure!

Cei mai buni artiști, cele mai bune scenografii, cele mai spectaculoase producții teatrale ale anului 2023 au fost dezvăluite pe scena Sălii „Ion Caramitru” a Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București, într-un spectacol transmis în direct pe uniter.ro și TVR Cultural.

15 categorii de premii cu nominalizări, 5 premii de întreaga activitate, 1 premiu de excelență, 3 premii speciale, Premiul președintelui și Premiul British Council, acestea sunt cele care formează palmaresul Galei Premiilor UNITER 2024.

Premiul special a fost acordat Centrului Cultural Municipal „George Coșbuc” Bistrița pentru inițierea și realizarea proiectelor teatrale „La câțiva oameni distanță de tine”, spectacol în regia lui Radu Afrim și „Tinerețe fără bătrânețe”, workshop condus de Silviu Purcărete. Premiul a fost ridicat de managerul Gavril Țărmure.

 

 

Comentarii

29/05/24 15:29
Iuliu

Pe 4 iulie 2022 orasul Bistrița a intrat pe harta centrelor teatrale din România prin organizarea celei de-a 30-a ediții a Galei Premiilor UNITER care a avut loc la Palatul Culturii , sediul Centrului Cultural Municipal „George Coșbuc”. Conceptul artistic al Galei Premiilor UNITER de la Bistrița i-a aparținut regizorului Radu Afrim. A fost primul pas spre realizarea Teatrului Municipal ”Liviu Rebreanu” Bistrița.
Iata că după 2 ani , la cea de-a 32-a ediție a Galei Premiilor UNITER,din 27 mai,2024 găzduită în Sala „Ion Caramitru” a Teatrului Național București, unul din cele trei premii speciale a fost acordat Centrului Cultural Municipal „George Coșbuc” Bistrița pentru inițierea și realizarea proiectelor teatrale „La câțiva oameni distanță de tine”, spectacol în regia lui Radu Afrim și „Tinerețe fără bătrânețe”, workshop regizat de Silviu Purcărete.

31/05/24 10:28
Marius Nicolae Pop

Foarte important pentru orasul Bistrita ! Si onorant,in al doilea rand! Pentru Dl G Tarmure si pentru toti cei care pretuiesc cultura! Felicitari!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5