Preşedintele CJ, Radu Moldovan: Sunt profund dezamăgit de atitudinea fetelor de la handbal! Există şi varianta să pierzi frumos

Preşedintele Radu Moldovan a comentat prestaţia echipei de handbal feminin din partida cu CSM Bucureşti, arătându-se dezamăgit de atitudinea jucătoarelor, de determinarea lor, mai ales în faţa unui public care a umplut Complexul Sportiv de la Unirea. 

         "Suntem după o înfrângere dezamăgitoare a echipei de handbal, cu o prestaţie lamentabilă, pentru că toţi cei care iubim sportul înţelegem că în sport mai şi pierzi, dar depinde cum. Sunt profund dezamăgit de atitudinea fetelor de la handbal şi de modul în care s-au prezentat ieri în meciul cu CSM Bucureşti. Nu pentru că am pierdut, dar mă aşteptam să aibă determinare, să arate mai multă voinţă. Chiar dacă pierzi, există şi varianta să pierzi frumos şi cel care a venit să te susţină se duce bucuros că te-ai bătut până la ultimul cartuş.

          Am încercat toată noaptea să uit de meciul de ieri", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

          În schimb, preşedintele Radu Moldovan a ţinut să remarce faptul că echipa de fotbal feminin şi-a asigurat promovarea în Liga 1 încă din tur, dând dovadă de multă determinare, obţinând victorii cu foarte multe goluri.

"Regret că, din păcate, am rămas singuri şi nu ne sprijină zona publică deloc. Pentru că judeţul nostru intra într-o galerie urâtă, neagră, în urmă cu mai mulţi ani, mai exact cu vreo opt, printre judeţele, maxim trei, care nu aveau niciun sport de echipă în primele trei ligi, am luat decizia de a ne implica. Omul când nu are de lucru îşi caută, acum nu ştiu cum să le mai descurc. Mă bucur foarte mult că în Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, care este unul foarte tânăr, sunt peste 1000 de juniori şi circa 200 de seniori legitimaţi şi care mai aduc câte o rază de speranţă şi de bucurie iubitorilor de sport", a mai spus preşedintele Moldovan, la festivitatea de premiere a elevilor din Top 3 medii la Bacalaureat şi Evaluare Naţională, dar şi a sportivilor şi antrenorilor cu medalii europene şi mondiale, la discipline olimpice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5