Președintele Klaus Iohannis i-a conferit managerului Gabriel Lazany, de la SJU Bistrița, Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler

Cu ocazia Zilei Naționale a României, în semn de aprecirere pentru contribuția imporantă în domeniul sănătății, printr-un management performant, care sprijină corpul medical să ofere îngrijirea bolnavilor cu grijă și dovotament, Președintele României i-a conferit ec. Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Ordinul Meritul Sanitar în grad de Cavaler.
"Pacienții din spitale merită mai mult, iar sistemul public de sănătate poate și are obligația de a le oferi ceea ce merită! Astăzi, de Ziua Națională, în cadru festiv la Palatul Cotroceni, Președintele României, Excelența Sa, dl. Klaus Iohannis mi-a făcut deosebita onoare de a-mi conferi Ordinul Meritul Sanitar, în grad de “Cavaler” ca o recunoaștere a peste 22 de ani de activitate în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără aportul lor deosebit și vreu să le mulțumesc cu această ocazie: Întregului colectiv al Spitalului Județean de Urgență Bistrița (Medici, Asistenți medicali, Personal auxiliar, Administrativ-Tesa, Comitet director); Ministerului Sănătății și domnului ministru Alexandru Rafila care a susținut și apreciat proiectele înaintate de spitalul județean; Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și domnului președinte Emil Radu Moldovan, care a fost principalul și cel mai important partener instituțional, alături de care am realizat și realizăm proiecte majore de dezvoltare și modernizare ale spitalului județean; Celorlalți parteneri instituționali ai spitalului județean: Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud, Colegiul Medicilor Bistrița-Năsăud, Ordinul Asistenților medicali generaliști, Moașelor și Asistenților medicali Bistrița-Năsăud și nu în ultimul rând Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” Târgu-Mureș.Așa cum am spus, decorația primită azi mă onorează și în același timp mă și ne obligă să mergem înainte spre un sistem public de sănătate mai bun, mai performant, dar care poate fi tradus în 2 cuvinte: PACIENT SATISFĂCUT. Suntem încă departe, dar cred că suntem pe drumul cel bun.", a declarat managerul SJU Bistrița, Gabriel Lazany.
"Gabi, meriți cu desăvârșire această distincție, pentru tot ceea ce ai făcut și pentru felul în care gestionezi întreaga activitatea a Spitalului. Sunt mândru de tine, apreciez colaborarea exemplară pe care o avem și prin care reușim să facem lucruri bune pentru pacienții Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Te felicit și îți mulțumesc ție și întregii tale echipe, pentru că de fiecare dată când este vorba de pacienți, modernizarea Spitalului și găsirea de soluții inovative, faceți tot ce este omenește posibil ca ideile să se transforme-n fapte. Atât eu cât și colegii mei vom fi, în continuare, alături de voi. Noi continuăm implicarea și dezvoltarea, pentru ca voi să puteți continua să faceți oamenii bine", a transmis președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5