Cei doi candidaţi pentru funcţia de manager la Spitalul Judeţean, respinşi

Comisia de concurs pentru ocuparea postului de manager persoană fizică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, constituită în baza Deciziei Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă şi a Dispoziţiei preşedintelui Consiliului Judeţean, a respins ambele dosare depuse.
 
Este vorba despre Gabriel Lazany, directorul administrativ al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa şi Camelia Maria Ştefănuţ, consilier superior la  Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud. 
 
La ambele dosare a lipsit dovada îndeplinirii condiţiei prevăzute în art. 1 din regulamentul concursului, prevăzut în anunţul de publicare la pct.2 lit.c, respectiv dovada absolvirii unui curs de perfecţionare în management sau management sanitar, agreat de Ministerul Sănătăţii şi stabilit prin Ordinul ministrului Sănătăţii nr. 1113/2010 ori că a absolvit un masterat sau un doctorat în management sanitar, economic ori admin istrativ, organizat într-o instituţie de învăţământ superior, acreditată potrivit legii. Gabriel Lazany a depus un Certificat de atestare a competenţelor profesionale, în timp ce Camelia Ştefănuţ a depus o diplomă de master eliberată de Facultatea de Studii Europene, specialitatea Management performant, care nu au fost considerate în conformitate cu cerinţele. 
 
Gabriel Lazany a depus contestaţie şi aşteaptă decizia Conisiei de concurs. Comisia de concurs este condusă de dr. Andrei Suciu, în calitate de preşedinte, membri fiind prof. univ.dr. Cristina Borzan şi şef lucrări dr. Florina Gabor Harosa, observator -  farm. Livia Moldovan, secretar – avocat Niculae Halas. 
 
Prof.univ. dr. Mircea Gelu Buta deţine funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă până la finele lunii, urmând să fie numit ulterior un manager interimar.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5