Prima etapă la concursul pentru funcţia de manager al Spitalului Judeţean. Vezi cine candidează!

Comisia de concurs pentru ocuparea postului de manager persoană fizică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa a publicat rezultatul verificării dosarelor depuse. Termenul limită de înscriere a fost 25 septembrie, comisia constatând că singurul candidat înscris este managerul actual, ec. Gabriel Lazany. De asemenea, membrii Comisiei de concurs au constatat existenţa, în dosarul candidatului, a tuturor documentelor solicitate în Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului, se arată în procesul-verbal postat pe site-ul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

         Comisia de concurs este prezidată de ec. Teofil Cioarbă, în calitate de preşedinte, acesta fiind membru în Consiliul de Administraţie al SJU Bistriţa. Membri sunt dr. ec. Petru Şuşcă, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, şi dr. jr. Vasile Spinean, preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Sibiu. Observator în comisie este farm. Livia Moldovan, reprezentant ales al Asociaţiei de Pacienţi din cadrul Consiliului Etic al SJU Bistriţa, însă fără drept de vot şi de notare, doar de a adresa întrebări. Secretar al comisiei este av. Niculae Halas, de altfel secretarul Consiliului de Administraţie al SJU Bistriţa, însă fără drept de vot.

         Etapa de susţinere publică şi de evaluare a proiectului de management se va desfăşura în 10 octombrie, la sediul spitalului.

 

    

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5