Gabriel Lazany şi-a adjudecat concursul de manager la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Vezi ce notă a luat!

Ec. Gabriel Lazany a susţinut astăzi, în faţa Comisiei de concurs, proiectul de management pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă, care pleacă de la conceptul „Mai multă casă, mai puţin spital”. Proiectul de management a cuprins descrierea situaţiei actuale a unităţii spitaliceşti, punctele forte, punctele slabe, oportunităţile şi ameninţările (analiza SWOT), identificarea problemelor critice, selecţionarea unei probleme prioritare şi dezvoltarea planului pentru această problemă.  Gabriel Lazany a atins problema Secţiei ATI, punct critic la nivelul spitalului şi modul în care aceasta poate fi modernizată pentru siguranţa şi confortul pacientului, dar şi pentru confortul personalului. Pentru acest plan de management, care poate fi vizualizat pe site-ul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, www.sjub.ro, Gabriel Lazany a primit 9,47.
 
„Sigur că voi pune în practică acest plan de management pe care l-am prezentat în faţa Comisiei. Acest concept „Mai multă casă, mai puţin spital”, „More home, less hospital” pleacă din Statele Unite. În premieră pentru un spital public din România, Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa va fi reabilitată pornind de la acest concept”, ne-a declarat noul manager, Gabriel Lazany.
 
Comisia de concurs a fost prezidată de ec. Teofil Cioarbă, în calitate de preşedinte, acesta fiind membru în Consiliul de Administraţie al SJU Bistriţa. Membri ai Comisiei sunt dr. ec. Petru Şuşcă, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, şi dr. jr. Vasile Spinean, preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Sibiu. Observator în comisie a fost farm. Livia Moldovan, reprezentant ales al Asociaţiei de Pacienţi din cadrul Consiliului Etic al SJU Bistriţa, însă fără drept de vot şi de notare, doar de a adresa întrebări. Secretar al comisiei este av. Niculae Halas, de altfel secretarul Consiliului de Administraţie al SJU Bistriţa, însă fără drept de vot.

Comentarii

11/10/17 13:16
Balan Marius- i...

Bravo si mult succes d-lui GABRIEL LAZANY, om de mare OMENIE !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5