Preşedintele Radu Moldovan: Asfalt între Matei şi Chiochiş, printr-un proiect al Consiliului Judeţean de aproape 12 milioane lei

Până la sfârşitul anului,  între Matei și Chiochiș (Strugureni) se va circula pe asflat, lucrările fiind de ja începute. Este un proiect al Consiliului Județean, în valoare de 11.7 milioane de lei, transmite preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

„Cel mai important proiect de dezvoltare a satului românesc, care nu ține cont decât de nevoile reale ale oamenilor (primari PNL și la Matei și la Chiochiș), Programul Național de Dezvoltare Locală finanțează acest proiect din fonduri ale Guvernului României! Tronsonul de 7 km despre care vorbesc acum va fi modernizat până la finalul anului. De asemenea, îmi propun ca într-un stadiu ulterior să asfaltăm și tronsonul de la Lechința la Matei, pentru a conecta zona de Câmpie și Valea Meleșului, printr-un drum de calitate”, declară preşedintele Radu Moldovan.

Potrivit acestuia, prin aceste proiecte se dezvoltă „România reală, România oamenilor”, „nu prin sloganuri de campanie electorală,  ci prin muncă”. „Suntem oamenii faptelor și am demonstrat acest lucru în administrația județului Bistrița-Năsăud din ultimii 7 ani! Mulțumesc Guvernului PSD-ALDE pentru că susține și promovează astfel de proiecte concrete de dezvoltare a României”, susţine preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5