Preşedintele Radu Moldovan: Autostrada Nordului, variantele ocolitoare ale oraşelor şi reţeaua de gaze, priorităţi pentru viitorul mandat

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a anunţat, în cadrul unei declaraţii de presă care sunt priorităţile investiţionale ale judeţului pentru perioada următoare.

         Potrivit acestuia, Autostrada Nordului, variantele ocolitoare pentru municipiul Bistriţa şi oraşele Beclean şi Năsăud, dar şi extinderea reţelei de gaze naturale rămân investiţiile prioritare pentru mandatul viitor.

         „Pe lângă priorităţile domnului Ţintean aş vrea să le adaug şi pe ale mele: Autostrada Nordului, centura ocolitoare a municipiului Bistriţa, oraşului Năsăud şi  Beclean şi reţeaua de distribuţie de gaze. Cam aceste lucruri au rămas de rezolvat pentru un viitor mandat, cu precizarea că documentaţia pentru Master Planul de apă şi canalizare, pe care o consider prioritate zero pentru zona de Câmpie, este depusă, cu acord de mediu, cu documente la Autoritatea de Management. Sper ca până la finalul anului să ajungă la Bruxelles pentru a se face verificările de rigoare  - verificările le face direct Comisia – şi sper să semnăm în primăvară contractul de finanţare, să începem licitaţiile pentru contractul de executare”, a declarat preşedintele Emil Radu Moldovan.

Comentarii

04/12/19 12:47
Durnea

Nu am votat niciodata cu PSD-ul dar cu R. Moldovan voi vota. Niciun presedinte nu a facut atatea pentru judetul nostru. Eu nu voi face experiente sa vad cum este altul. Cu toata stima.

04/12/19 16:03
vizitator

Răducu ori face pe prostul ori chiar nu stie că autostrăzile si centurile ocolitoare nu intră in administrarea consiliilor judetene. Acestea fac parte din Master Planul General de Transport si intră in competenta Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) din cadrul Ministerului Transportului. Autostrada Nordului include si centurile ocolitoare pentru orasele Beclean si Bistrita. Chiar si centura ocolitoare a orasului Năsăud este inclusă in DN17 C, deci nici aceasta nu intră in competenta Consiliului Judetean.
Prin urmare, Răducu vinde pielea ursului din pădure, in speranta că mai poate prosti lumea.
Autostrada Nordului este proiect extrem de important pentru care Deputatul Ionut Simionca, care a avut initiativa legislativă pentru introducerea acesteia in parlament merita toata stima:
Vezi:http://www.cdep.ro/proiecte/bp/2019/200/00/3/em203.pdf

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5