Preşedintele Radu Moldovan, în campanie la Şintereag: Felicitări, Ioan Bob! Vom continua proiectele de dezvoltare a comunei

Emil Radu Moldovan, preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, a fost luni în campanie în comuna ‪‎Șintereag, alături de colegii social-democraţi de pe lista pentru Consiliul Judeţean.

„În cei 4 ani de mandat, am reușit împreună cu primarul comunei, Ioan Bob, să atragem investiții de aproape 5 milioane de euro: asfaltarea străzilor (Caila-4 km), extinderea rețelelor de apă (Sintereg-Cociu-Şieu Sfântu), realizarea Planului Urbanistic General, amenajarea trotuarelor (Blăjenii de Jos), amenajarea terenului sintetic de sport și a dispensarului din Şintereag, introducerea încălzirii centrale și amenajarea terenului de sport la școala din Cociu, introducerea gazului la căminul cultural din Cociu, introducerea încălzirii centrale la căminul cultural și la grădinița din Șintereag și modernizarea grădiniței din Cociu”, spune Radu Moldovan.

Potrivit acestuia, cu ajutorul Guvernului României și al Consiliului Județean, au fost realizate investiții în sistemul de canalizare (Caila) și stația de epurare (Blăjenii de Jos), Centrul de informare turistică, modernizarea drumurilor comunale și a stăzilor importante pentru cetățeni (5,9 km), modernizarea infrastructurii rutiere agricole (7,8km), aproape 50 km rețea de apă și 992 de branșamente.

„Felicitări, Ioan Bob! Cu ajutorul Bunului Dumnezeu și al oamenilor vom continua proiectele județului și ale comunei Șintereag!”, transmite preşedintele Radu Moldovan, într-o postare pe o reţea de socializare.

 

Material de propagandă electorală difuzat de SC CPE Răsunetul SRL, la comanda Partidului Social Democrat Bistriţa-Năsăud, Cod Unic de Identificare atribuit de AEP: 21160002

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5