Preşedintele Radu Moldovan: Eu sunt alături de Raed Arafat! Voi?

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a transmis un mesaj de susţinere a dr. Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), după ce în spaţiul public au apărut informații că acesta ar urma să fie demis de ministrul Afacerilor Interne. 

"SMURD înseamnă viață! Este dovada că și în România se poate construi de la 0 un sistem funcțional, revoluționar, un exemplu pentru alții. Iar creierul și inima SMURD, după cum știm cu toții, este doctorul Raed Arafat!

 Însă, vine noul Guvern și nu găsește altceva mai bun de făcut decât să pună presiune și să caute tot felul de pretexte pentru a-l DEMITE!  Reveniți cu picioarele pe pământ și înțelegeți odată pentru totdeauna că prin sistemul creat de acest om au fost salvate milioane de vieți. Poate chiar viața oamenilor dragi vouă.

Mai mult, lui Raed Arafat i s-a propus de nenumărate ori să părăsească țara. În 2015, reprezentantul statului Qatar i-a oferit lui Arafat greutatea sa în aur, să facă sistemul de urgență de acolo. Raed Arafat a spus nu. Acesta a vrut să „facă bine România”.
Acum, voi vreți să-l alungați!

Este inadmisibil să-l demiteți! Construiți voi pentru țara noastră ceva asemănător cu ce a făcut Raed Arafat, în orice domeniu, apoi aveți dreptul să ridicați cuvântul asupra sa.

 Îl cunosc bine pe doctorul Raed Arafat și investițiile pe care le-am realizat pentru SMURD Bistriţa-Năsăud  au fost făcute și în urma consultării cu el.
Cu ajutorul acestora și prin profesionalismul și devotamentul salvatorilor SMURD, s-au redus timpii de intervenţie:
  * de la 38 la 16 minute în mediul rural
* de la 18 la 6 minute în mediul urban.
Minute vitale, pentru cei în pericol să-și piardă viața!

Așadar, România normală și a lucrului bine făcut este ce a construit Raed Arafat. Nu distrugeți munca și rezultatele sale pentru România, din ultimii 29 de ani, în câteva zile, din orgoliu, pentru satisfacerea unor interese sau să vă arătați puterea.

Lăsați-l pe Arafat să-și continue munca! Opriți-vă! Nu mai distrugeți tot ce s-a construit pentru România. Eu sunt alături de Raed Arafat! Voi?", a scrie preşedintele CJ, Radu Moldovan, pe pagina de facebook. 

De altfel, nu mai puţin de 141 de profesionişti, care reprezintă principalele servicii medicale de urgenţă din Romania (Unităţi pentru Primirea Urgenţelor, SMURD şi Servicii Publice de Ambulanţă), în contextul situaţiei create de afirmaţiile referitoare la posibila demitere a domnului dr Raed Arafat şi riscurile care pot deriva de aici, au tras un semnal de alarmă, anunţând şi proteste.

Printre aceştia sunt Ciprian Păcurar - Asistent şef SAJ Bistriţa-Năsăud, Valentin Habor - Asistent şef UPU-SMURD BISTRITA şi Dr. Ovidiu Rus - Medic şef UPU-SMURD Bistriţa.

 

 

Comentarii

14/12/19 17:00
cititor

Domnul Moldovan, ASTIA VOR DA AFARA SI VOR INLOCUI ABSOLUT TOT CEEA CE SE POATE INLOCUI , NU CA TREBUIE RESTRUCTURATE POSTURILE CI EFECTIV CA SA-SI PUNA ACOLITII LOR , precum cred ca si dvs ati facut ... cand ati iesit " la butoane " . Stiti cum este cu " pleaca ai vostri... vin ai nostri " !

15/12/19 09:43
Noi

Noi suntem alături de Viorica Dăncilă!

16/12/19 13:55
Twisted Titanium

Cred că ar trebui organizate manifestații ,dupa modelul celor din ianuarie 2012 !!!”

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5