Preşedintele Radu Moldovan, la deschiderea anului şcolar, la singurul liceu cu două medii de 10 la BAC! Primarul Doru Crişan: Zi cu puternică încărcătură emoțională în comunitatea noastră

Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, a ales ca prima zi a noului an școlar să o petreacă la Liceul ”Radu Petrescu” din Prundu Bârgăului, singurul liceu din județul nostru cu două medii de la 10 la examenul de Bacalaureat.

„M-am bucurat să le avem în mijlocul nostru pe cele două absolvente de 10, Maria Albu și Ana-Maria Bugnariu, care sunt un model nu doar pentru tinerii din Prundu Bârgăului ci pentru orice tânăr din România!

Liceul Radu Petrescu oferă condiții de studiu foarte bune pentru copii, dar lucrurile nu se opresc aici. Primăria Prundu Bârgăului, cu finanțare guvernamentală are trei proiecte în valoare de 2.4 milioane de euro pentru
modernizarea Grădiniței din Susenii Bârgăului, construirea unui nou corp de clădire pentru Școala Generală cu clasele V-VIII și  reabilitarea şi eficientizarea energetică la Școala Generală cu clasele I-IV.

Felicitări, Doru Crișan, întregului corp profesoral și frumoasei comunități din Prundu Bârgăului pentru că este o comunitate unită și care își construiește un viitor frumos”, a transmis preşedintele Radu Moldovan.

 
 
 
La rândul lui, primarul Doru Crisan a declarat: " Zi cu puternică încărcătură emoțională în comunitatea noastră, când cei mai tineri din cetățenii ei încep o nouă fila din viața lor și anume, un nou an școlar. 

Alături de președintele Consiliului Județean Bistrița Năsăud, domnul Emil Radu Moldovan, alături de reprezentata Inspectoratului Școlar Județean Bistrița Năsăud și a domnișoarei director Constanța Neuc precum și a preoților din Prundu Bîrgăului, le urăm tuturor elevilor care învață în cadrul instituțiilor de învățământ din comuna noastră , de la grădiniță până la liceu, succes și spor la învățătură iar dascălilor, răbdare! 
Din partea administrației locale pot să vă garantez toată implicarea și dăruirea în implementarea programelor pentru desfășurarea actului didactic în cele mai bune condiții precum și pentru creșterea gradului de confort și siguranță pe care le merită atât profesorii cât și elevii din școlile din comuna noastră. 
Vă urez mult succes în anul școlar 2018-2019 și multă putere de muncă!"

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5