Preşedintele Radu Moldovan: Proiectul pentru un nou pavilion la Spitalul Judeţean a fost depus la Ministerul Fondurilor Europene

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud anunţă că a fost depusă, la Ministerul Fondurilor Europene, completarea documentației pentru construirea unui nou pavilion, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, de către administratorul public al județului, Florin Moldovan.

Potrivit preşedintelui Moldovan, acolo vor fi relocate secțiile de CardiologieNeurologieNeurochirurgieGastroenterologieOftalmologie, Chirurgie plastică și reparatorieORL. De asemenea, se va înființa o nouă secție de Cardiologie intervențională și se va extinde blocul operator cu încă 4 noi săli de operație.

„Scopul este ca oamenii să beneficieze de servicii medicale de cea mai bună calitate, aici, la noi acasă, în Bistrița-Năsăud. Îi felicit pe colegii mei din Consiliul Judeţean și managementul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, pentru finalizarea documentației. De asemenea, mulțumesc celui mai performant ministru din actualul Guvern al României, dl. Ioan Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene, pentru sprijin și îl felicit pentru că a înțeles că proiectele pentru dezvoltarea României sunt prioritare”, a transmis preşedintele Radu Moldovan, într-o postare pe pagina sa de facebook. 

Comentarii

12/05/20 16:37
Vizitator

Radu Moldovan in ciuda unor reactii necontrolate, chiar bădărănesti la adresa guvernului liberal, este nevoit să recunoască uneori că unii ministri sunt mai performanti si mai impartiali decât cei din guvernarea PSD. Astfel, cu ocazia depunerii proiectului pentru un nou pavilion la Spitalul Judeţean la Ministerul Fondurilor Europene, Raducu a recunoscut acest lucru si a declarat: "mulțumesc celui mai performant ministru din actualul Guvern al României, dl. Ioan Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene, pentru sprijin și îl felicit pentru că a înțeles că proiectele pentru dezvoltarea României sunt prioritare”.
Si nu-i prima dată. Prin anul 2016 cu ocazia finalizării lucrărilor la Blocul operator de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, acelasi Radu Moldovan i-a multumit lui Patriciu Achimaș-Cadariu- fost ministru al sănătății în guvernul Dacian Ciolos:”Ministrul Patriciu Achimaș Cadariu a avut un rol important în finalizarea acestei investiții, lucru pentru care îi mulțumesc".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5