Prim-vicepreşedintele USR, Varujan Vosganian, lansare de carte la Bistriţa

Prim-vicepreşedintele Uniunii Scriitorilor din România, Varujan Vosganian, va fi prezent vineri la Bistriţa. De la ora 13,00 , la Casa Cărţii va fi lansat volumul ,„Jocul celor o sută de frunze şi alte povestiri”, apărut în colecţia „Fiction Ltd.” a Editurii Polirom.

Varujan Vosganian revine în „Jocul celor o sută de frunze” asupra realismului magic cu care este presărat romanul „Cartea şoaptelor”, unul dintre cele mai bune romane apărute în literatura română de după 1989. Conform editurii, cele şase povestiri din „Jocul celor o sută de frunze” vorbesc despre neliniştile, căutările şi incertitudinile noastre, despre atâtea traume încă nevindecate.

„Jocul celor o sută de frunze” ne previne că, dacă memoria, ca stare de luciditate, nu se regăseşte în prezentul şi chiar în viitorul nostru, viitorul nu va fi decât o reîntoarcere în trecut. Cartea va fi prezentată de prof. Vasile V. Filip.

Reamintim faptul că anul trecut a fost prezent la Gala Premiilor Societăţii Scriitorilor din Bistriţa-Năsăud, unde le-a mărturisit scriitorilor bistriţeni că le cunoaşte activitatea şi că judeţul nostru are scriitori importanţi bine cotaţi la nivel naţional.

În aceeaşi zi, de la ora 10,30, Varujan Vosganian va susţine un seminar Facultatea de Business, Extensia Bistrita, pe teme de finanţe antreprenoriale. De altfel, Varujan Vosganian este doctor în economie, fost ministru al Economiei şi Finanţelor, membru onorific al Consiliului Ştiinţific al Institutului Naţional de Prognoză şi senior cercetător al Institutului Naţional de Economie.

Ulterior,de la ora 16, senatorul liberal va avea o întâlnire cu alegătorii de pe Valea Bârgăului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]