Primăria Bistriţa a achiziţionat 8 locuinţe modulare, pentru chiriaşii de la Viişoara care nu se adaptează traiului la bloc

În anul 2018, nu mai puţin de 21 de locuinţe sociale au fost realocate, problema locuinţelor sociale rămânând de actualitate, a precizat viceprimarul municipiului Bistriţa, Gelu Muthi. 

„Cred că pentru bugetul anului viitor, va trebui să facem ceva în sensul acesta. Avem 160 de dosare prelucrate, adică o listă de prioritate formată din 160 persoane. Pentru anul viitor, din nou, acei 160 de bistriţeni şi alţi doritori trebuie să-şi reînnoiască cererile, astfelîncât să fie prezenţi pelista de prioritate, pentru că de multe ori la audienţe veneu persoane care au uitat să-şi reînnoiască dosarele şi spuneau de ce nu sunt pe listă”, a precizat Gelu Muthi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Acesta a anunţat că municipalitatea a achiziţionat 8 locuinţe modulare, care vor fi folosite, pe de o parte, pentru cei care nu-şi achită facturilela utilităţi, iar pe de altă parte, pentru „oameni care nu se pot adapta traiului în comun”. „Avem situaţii multe în Viişoara pe tema asta, din această cauzămulţi cer să facem un post de poliţie, noi vom merge pe maimulte paliere şi o să încercăm să rezolvăm problema, deşi va fi foarte greu”, a concluzionat Gelu Muthi.

Comentarii

18/11/18 10:06
Comentator

Domnul Muthi, acelora... facetile bordeie in pamant , undeva langa gunoaeiele orasului, ca alora acolo le place . De masa si de pat puneti-le o lespede de piatra , de scaune niste bolovani si la usa un celofan de la un sac de folie, ca le este suficient. Oricum aia sparg, distrug si baga tot pe foc si vor fi vesnic la usa Dvs cu mana intinsa dupa " hajutoare manc.a.tz-as " !
Lasati-i cu " utilitatile naturale " ( caldura cand iese soarele, lumina cand dau zorile zilei si apa cand ploua ) ca pentru ei este suficient .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5