Primăria Lechinţa, mai săracă decât criza

Un fleac, i-au ciuruit! Execuţie în direct în Consiliul Judeţean. Preşedintele CJ Liviu Rusu şi consilierii PDL au împărţit cum au vrut banii judeţului şi au decimat bugetele primăriilor PSD şi PNL.

Un exemplu concret este şi Primăria Lechinţa, condusă de un edil PSD, Romeo Florian. La şedinţa extraordinară de împărţire a bugetului, consilierii judeţeni PDL au tăiat tot ce au putut de la PSD şi PNL, cu mici excepţii, şi nu s-au mai uitat că lasă fără bani primăriile din opoziţie.

Potrivit primarului comunei Lechinţa, Romeo Florian, după împărţirea bugetului făcută de Liviu Rusu şi ai lui, în bugetul local al comunei au mai rămas 200 de lei şi 800.000 de lei de la Finanţele Publice, în condiţiile în care Lechinţa este a şasea comună ca mărime din judeţ, cu investiţii în derulare.

,,Comuna Lechinţa este batjocorită de un bade din Ragla. Nici bade nu merită să îi zic”, a afirmat Romeo Florian.

Vizibil nervos şi afectat de alocările făcute, primarul comunei Lechinţa, Romeo Florian, a mai spus, că sunt puse în pericol derularea unor proiecte importante, gen construcţia de grădiniţe, şi alte proiecte vitale pentru comună.

,,Dacă ei nu mai au lege, nici eu nu mai am lege şi voi face tot ce mă taie capul. Voi vota bugetul local doar cu cei patru consilieri PSD”, a mai spus Romeo Florian.

Comentarii

05/02/12 12:31
radu

Da trist dar asta este realitatea caci primaria Lechinta este saraca ,saraca a lasat-o predescesorul d-lui Romeo Florian Nimeni nu a luat atunci atitudine Pop a facut ce a vrut si nu l-au deranjat "greii" caci daca era asa nu-si puteau face "matrapaslicurile" altfel de ce? daca punem niste intrebari ,retorice de altfel ,unde sint activele fostului IAS ? dar butoaiele de la crama? dar activele fostului CAP ? si multe alte , fabrica de zahar? Cum a dobindit Pop asa demult pamint ? l-a adus de la maicuta sa din Chintelnic ? cum se face caci nimeni nu l-a deranjat ? Si acum actualul primar cu ce sa lucreze ? impozitele de la platitori nu ajung pentru puturosii de tigani a lui Pop si altii care nu lucreaza ci stau cu mina intinsa Nu s-a procedat corect cu pamintul ramas de la etnicii sasi si a ramas la ADS din nou revin ca Pop nu a justificat din acest pamint 1575 ha in urma controlului din 2002 dar...este oare valabila vorba ca ,"corb la corb nu-si scoate ochii?" Ce ar trebui sa se mai intimple ca sa intre comuna Lechinta intr-o normalitate ?Ar trebui oare atrase fonduri europene de la UE ? eu zic ca asa ar trebui cum de nu se fac proiecte ? de ce nu se reface f-ca de zahar? ar fi bine pentru producatorii agricoli ,ar fi locuri de munca La asistatii social obligatoriu sa li se dea de lucru macar sa fie cu lopetile in mina pe drum ,dar cine sa le"insufle" dragul de munca ,pe vremea lui Pop cei care aveau cai mai frumosi primeau ajutor sacial ca sa faca finul unui consilier( de ex ) apoi un alt consilier a dus piatra cu banii primariei si si-a renovat casa ,tot ei au facut ca sa cumpere case cu 5-8 camere ramase dela sasi cu 39000 lei etc etc Prin urmare comuna a fost jefuita imi pare rau ptr domnul primar Romeo Florian va fi greu sa scoata "barca"la liman si d-ui sa nu mai fie atit de caustic in caracterizarile urite la adresa rivalilor caci pe vremea lui Nastase s-a "aranjat " Petromidia,Insula Serpilor pe vremea prietenilor PSD-ului Tariceanu ,Robert Negoita tot de la Psd de cinstit ce este nu a platit datoriile catre stat ? si la anii lui din munca cinstita a facut peste 900 ap ? ce a facut Codrut Seres ? a tradat tara si ? ce a patit ?As vrea ca domnul Florian sa nu-i mai blameze caci toti politicienii sint " tot o apa si un pamint " ,daca vom vota vom vota pe OMUL ne-am suparat pe formatiunea politica caci nu mai ne reprezinta

14/06/13 01:21
Ramy

... ma va!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5