Primăria Şintereag: Din 7 noiembrie se depun cererile pentru ajutorul de încălzire

Primăria comunei Şintereag anunţă că începând cu data de 7 noiembrie se depun cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire şi/sau suplimentului pentru energie. Potrivit primarului Ioan Bob a fost stabilit un program de preluare a cererilor. Astfel, în 7 noiembrie sunt aşteptaţi potenţialii beneficiari din Şintereag şi Şintereag-Gară, în 8 noiembrie cei din Blăjenii de Sus şi Blăjenii de Jos, în 9 noiembrie cei din Şieu Sfântu şi Caila, în 10 noiembrie cei de la Cociu (pentru lemne)  şi în 11 noiembrie tot locuitorii din Cociu (gaz).

          Dosarul cuprinde acte de identitate ale membrilor familiei, acte cu veniturile realizate în octombrie 2022 (adeverinţă salariu, cupon pensie, şomaj, extras de cont, mandat poştal, decizie de plată APIA), acte privind bunurile mobile şi imobile deţinute (adeverinţă Registru Agricol), factura de energie electrică şi/sau gaze naturale.

          Ajutorul pentru încălzirea locuinţei se acordă familiilor care au realizat venituri nete de până la 1386 lei/membru de familie/lună sau persoanelor singura care au realizat venituri nete lunare de până la 2053 lei/lună şi care nu deţin o serie de bunuri care îi exclud de la acordarea ajutorului social. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5