Primarul Aurel Horea: Fiecare elev va primi o tabletă cu conexiune la internet

Primarul comunei Ilva Mică, Aurel Horea, a transmis, la deschiderea anului şcolar, că administraţia locală este pregătită pentru orice scenariu de desfăşurare a cursurilor.
"Proiectul "Achiziția de echipamente din domeniul tehnologiei informației necesare desfășurării în condiții de prevenție a activităților didactice în Comuna Ilva Mică, judeţul Bistriţa-Năsăud "se apropie de sfârșit. În cadrul acestui proiect au fost achiziționate: 298 tablete școlare, 30 laptopuri pentru fiecare cadru didactic, 22 table interactive pentru fiecare clasă.
Finanțarea proiectului este din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin POC 2014- 2020 , valoarea totală fiind de 718.790,95 lei, din care 44.450 lei contribuția de la bugetul local .
Fiecare elev va primi o tabletă școlară cu conexiune la internet pe o perioadă de 24 de luni. Predarea - primirea tabletelor școlare se va face pe baza unui procesverbal semnat de către diriginte, director și unul dintre părinți!", a declarat primarul Aurel Horea, pentru care educaţia reprezintă una dintre priorităţile sale pentru comunitate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5