Primarul Aurel Horea: Proiectele continuă la Ilva Mică! Cadastrul general, reţeaua de gaze naturale, complexul sportiv, printre priorităţi!

Administraţia locală din Ilva Mică, condusă de primarul Aurel Horea, şi-a stabilit priorităţile pentru următorii ani.

„Pentru perioada 2020-2024 ne propunem să continuăm o serie de proiecte. Este vorba despre realizarea cadastrului general pe teritoriul comunei, un proiect în valoare de 1,670 milioane lei, realizat în proporţie de 50%. Într-un stadiu de execuţie de 80% este şi proiectul de reabilitare şi modernizare a Şcolii Gimnaziale nr. 2, cu o valoare de 2.222.226 lei. Ilva Mică este cuprinsă şi în Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Bistriţa-Năsăud, finanţat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020. Pentru Ilva Mică, investiţiile sunt estimate la 989.938 euro, fără TVA. Prioritate rămâne şi înfiinţarea reţelei de distribuţie a gazelor naturale unde avem studiu de fezabilitate”, precizează primarul Aurel Horea.

          În implementare, o investiţie a Consiliului Judeţean dar care are un impact major pentru comunitatea ilveană, este proiectul de modernizare a Lotului 4 din DH 172 Ilva Mică – Poiana Ilvei – Măgura Ilvei, pe o lungime de 18,8 km.

          Proiectul de amenajare a unui complex sportiv a fost introdus pe Lista sinteză a subprogramului Complexuri sportive, aprobat prin Ordin MLPDA 3458/31.12.2019.

          Reabilitarea trotuarelor, a drumurilor de interes local, unde există studiu de fezabilitate, modernizarea şi amenajarea accesului pietonal, a accesului rutier şi a spaţiilor de parcare în zona blocurilor sunt alte proiecte pe care administraţia ilveană şi le propune pentru următorii patru ani.     

„Dragi cetățeni, împreună cu echipa mea de consilieri locali vă prezint cele mai importante proiecte pe care intenționăm să le realizăm pentru perioada 2020-2024. Mă bucur că activitatea noastră din ultimii ani vă ajută și vă servește pe voi în primul rând!

Vreau să vă spun că mă bucur de o echipă diversă, orientată în primul rând spre oameni, cu care voi putea să duc mai departe munca începută în această comună.

Pe listele de consilieri locali ai Alianței pentru Ilva Mică sunt prezenți tineri, oameni cu experiență, femei, bărbați, dar, mai întâi de toate, oameni muncitori și de bună credință!

Susținerea voastră contează enorm și vreau să știți că proiectele continuă!”, transmite comunităţii Aurel Horea.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5