Primarul Aurel Horea: Viitorul arată bine, la Ilva Mică, cu astfel de cetățeni implicați! Zeci de mii de puieţi plantaţi!

O nouă acţiune de împădurire s-a desfăşurat săptămâna aceasta în fondul forestier al comunei Ilva Mică. Primarul Aurel Horea a ţinut să mulţumească tuturor celor implicaţi, remarcând prezenţa copiilor, ceea ce demonstrează ci "viitorul arată bine"
"Mă bucur foarte mult când văd copii care își rup din timpul lor de învățat și vin cu drag să ajute la acțiuni de împădurire. Poate, într-o zi, peste ani, unul dintre ei va putea spune cu mândrie: Eu am plantat copacul acesta! Ieri am ajutat cu toții Ocolul Silvic Plaiurile Heniului să planteze puieți în Vf. Tomnatic!
O acțiune nobilă și corectă, prin care ne vom asigura că aerul din țara noastră rămâne la fel de curat, iar natura la fel de frumoasă!
Vreau să le mulțumesc angajaților Primăriei Ilva Mică, angajaților Ocolului Silvic, voluntarilor din comună, dar mai ales copiilor care ne-au ajutat să ajungem la zeci de mii de puieți plantați!
Viitorul arată bine cu astfel de cetățeni implicați!", a transmis primarul Aurel Horea, pe pagina de facebook.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5