Primarul Cătălin Bota a depus la Ministerul Economiei un proiect pentru un Centru de tratament în orașul Sângeorz-Băi, investiție de 40 milioane euro!

Primarul Cătălin Bota de la Sângeorz-Băi a depus, la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, proiectul de investiție care se ridică la o valoare de 40 milioane euro, denumit "Construire și dotare Centru de tratament în orașul Sângeorz-Băi". Potrivit acestuia, investiția este una prioritară pentru dezvoltarea turismului balnear din localitate, dar și un pas important în marcarea pe harta stațiunulor balneare din România cu o bază de tratament modernă și la cele mai înalte standarde.
"Centrul de Tratament se află pe lista proiectelor prioritare ale stațiunii Sângeorz-Băi, mai ales în Strategia de Dezvoltare Integrată Urbană și cea Turistică a localității, un proiect prin care se dorește valorificarea potențialului turistic prin dezvoltarea turismului balnear, alături de regenerarea și revitalizarea spațiilor urbane degradate, dar și de valorificare a resurselor de patrimoniu cultural și natural din mediul urban.
Amplasamentul “Centru de Tratament în orașul Sângeorz-Băi” vizează rezultate precum realizarea unei construcții care prin funcțiunile propuse să crească și să îmbunătățească serviciile de tratament cu ape minerale destinate turiștilor și locuitorilor orașului-stațiune Sângeorz-Băi, realizarea unui proiect integrat de spațiul urban, dezvoltarea unei rețele de spații verzi publice care să ajute la reducerea emisiilor de carbon. De asemenea, această investiție urmărește creșterea atractivității orașului Sângeorz-Băi prin amenajarea unei baze moderne de tratament, care să ofere atât un număr ridicat de proceduri medicale, cât și spații pentru recreerea turiștilor și localnicilor. Pe lângă toate aceste aspecte, proiectul propus va contribui la revitalizarea orașului și îmbunătățirea condițiilor de trai ale locuitorilor
Va fi un un Centru echipat și dotat specific sălilor de tratamente, cu mobilier specific cabinetelor medicale, cu o zonă specifică de agrement, zona pentru alimentație publică, infopointuri, mobilier urban, dotări pentru persoanele cu dizabilități ș.a.
Mulțumesc tuturor colaboratorilor noștri, colegilor din cadrul Consiliului Local Sângeorz-Băi și colegilor din echipa de proiecte din cadrul primăriei!", a transmis primarul Cătălin Bota.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5