Primarul comunei Zagra, Dumitru Buşcoiu: Se lucrează intens la miniterenul de fotbal

O comună cu o dezvoltare deosebită, cu oameni harnici şi pricepuţi, cu înclinaţii spre modernizare şi europenizare, unde edilul şi gospodarul numărul unu – Dumitru Buşcoiu – şi cei din Consiliul Local, sunt angrenaţi în întocmirea de proiecte şi finalizarea lor, pe bani europeni şi din bugetul local.
Primarul Dumitru Buşcoiu a făcut următoarele precizări în legătură cu obiectivele la care se lucrează: „Se lucrează intens la miniterenul de fotbal, lucrare demarată în 2014, cu bani europeni, în sumă de 55.000 euro, obţinuţi prin GAL – Ţinutul Haiducilor, proiectul se află la final, se montează nocturna şi covorul sintetic. Totodată, se va amenaja un parc în faţa terenului, iar recepţia se va face la sfârşitul lunii iulie, începutul lui august 2015. De asemenea, se continuă lucrările de amenajare pâraie împotriva inundaţiilor, pe Măsura 125, cu fonduri europene, în valoare de 1,5 milioane euro, recepţia urmând să se facă în 26 august 2015.
La DJ 172 Zagra – Suplai se lucrează intens, mai sunt de asfaltat 2 km din cei 15 km, se toarnă primul strat de asfalt, fără stratul de uzură, iar pe 20 iulie se va face legătura pe asfalt, între Zagra şi Suplai. Şi Şcoala Gimnazială Poienile Zăgrii va fi reabilitată total, s-au alocat 200.000 lei din bugetul local. Sperăm să primim şi fondurile guvernamentale. S-a organizat prima licitaţie, urmează a doua ca să aflăm constructorul”.
Zagra se modernizează, se munceşte, în folosul comunităţii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5