Primarul Horea Petruţ continuă investiţiile în comuna Mărişelu

Au reînceput lucrările la reţeaua de canalizare a comunei Mărişelu, utilajele aflându-se în centrul comunei. Este vorba despre un proiect care prevede înfiinţarea unei reţele de apă uzată de 24 km – la Bârla, Măgurele, Sântioana şi Domneşti - şi o staţie de epurare la Domneşti. Investiţia este finanţată prin fonduri guvernamentale, cu o valoare de 2,7 milioane euro.
De asemenea, lucrările la Căminul Cultural din Sântioana şi la Capela de la Domneşti, finanţate de la bugetul local, sunt realizate în proporţie de 99%, ne transmite primarul Horea Petruţ.
În aceste zile se aşteaptă şi utilajul, achiziţionat prin GAL Bârgău-Călimani, necesar lucrărilor pe care Primăria le face pe raza comunei.
Încă 9,4 km de drumuri agricole sunt la ora actuală în lucru printr-un proiect de modernizare a infrastructurii, cu o valoare de un milion de euro prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020, stadiul de execuţie fiind de 60%.
Primăria lucrează şi la decolmatarea văii Sântioana care a fost afectată în urma precipitaţiilor din ultimii ani. Tot la Sântioana se pietruieşte drumul de hotar, urmând ca alte câteva tronsoane de acest fel să fie puse la punct în vara aceasta
Aducţiunea de apă de la Neţeni, proiect realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean, este realizată în proporţie de 80%.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5