Primarul Ioan Mate: Am obţinut finanţare pentru căminul cultural din Sălcuţa şi sisteme voltaice pentru cinci gospodării izolate din Sânmihaiu de Câmpie!

Ministerul LucrărilorPublice, Dezvoltării şi Administraţiei a dat undă verde pentru investiții realizate de Compania Națională de Investiții, în cinci localități din țară, prin Programul național de construcții de interes public sau social, Subprogramul ”Așezăminte culturale”.

„A fost semnat referatul de aprobare a indicatorilor tehnico-economici pentru construirea și dotarea unui cămin cămin cultural în satul Sălcuța, din comuna Sânmihaiu de Câmpie. Valoarea investiţiei este de 2 milioane lei”, ne-a declarat primarul Ioan Mate.

Potrivit acestuia, investiţia este una necesară pentru comunitatea din Sălcuţa, atât pentru acţiunile culturale, cât şi pentru celelalte evenimente din localitate, atunci când restricţiile impuse de pandemie  se vor elimina.

O altă veste bună vine pentru cinci familii care se vor bucura de energie electrică, ceea ce pentru mulţi dintre noipoate părea un lucru banal.” A fost semnat şi contractul de finanțare pentru un număr de 5 sisteme fotovoltaice aferente unui număr de 5 gospodării din comuna Sânmihaiu de Câmpie, finanțare obținută de la Administrația Fondului de Mediu, cu cofinanțare de la bugetul local. Trei dintre sisteme vor fi instalate la familii din Sălcuța, alte două vor fi montate la Stupini”, ne-a precizat primarul Ioan Mate.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5