Ioan Mate, primarul comunei Sânmihaiu de Câmpie: „Realizare de excepţie – apă potabilă la Sălcuţa şi Brăteni, drumuri asfaltate şi modernizate”

O comună frumoasă, cu oameni harnici, ospitalieri, care se află pe calea modernizării, într-un ritm rapid, devenind o localitate europeană de referinţă, privind modul de dezvoltare şi implementare a proiectelor în favoarea comunităţii.
Toate realizările deosebite nu se pot finaliza dacă nu se implică, cu trup şi suflet, gospodarul numărul uni şi primarul comunei – Ioan Mate, un om ancorat în problemele cetăţenilor, împreună cu cei din Consiliul Local.
Edilul Ioan Mate ne-a precizat care sunt realizările şi principalele preocupări în această perioadă: „S-a realizat asfaltarea a 10 km de drum agricol în comuna Sânmihaiu de Câmpie, pe Măsura 125.
Prin forţe proprii, din bugetul local, am reuşit pietruirea şi modernizarea a 2 km de drum comunal.
Un obiectiv important şi necesar a fost finalizat, prin reabilitarea totală a terenului de sport – fotbal, cu bani din bugetul Primăriei.
Cea mai mare realizare, de excepţie pentru cetăţenii comunei, care reprezintă o bucuri şi o împlinire a visului de mulţi ani, o necesitate stringentă, este introducerea apei potabile, din izvoare proprii, în satul Sălcuţa, iar săptămâna viitoare în satul Brăteni, cu bani pe baza Ordonanţei 28.
Conducta principală fiind instalată şi funcţională, fiecărei familii din Sălcuţa, apoi din Brăteni, îi revine sarcina să depună o cerere la Primărie, pentru racordare la apa potabilă, dar vor plăti cheltuielile pentru proiect şi racordul la conducta principală.
În două săptămâni vom asfalta 1,3 km de drumuri comunale în Sânmihaiu de Câmpie, cu bani din bugetul local”.
La Sânmihaiu de Câmpie se munceşte enorm, se finalizează proiecte ambiţioase, iar destinele comunei se află pe mâini foarte bune.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5