Ioan Mate, primar comuna Sânmihaiu de Câmpie: Lucrurile decurg normal în comună. Am început anumite investiţii

9,5 km de asfalt pe drumurile agricole. Un centru de informare turistică


Ioan Mate, primar comuna Sânmihaiu de Câmpie: Sunt la prima conferinţă de presă şi pot să vă spun cu zâmbetul pe buze că în comuna Sânmihaiu de Câmpie, lucrurile decurg bine, normal, adică am început anumite investiţii. Chiar săptămâna trecută s-a terminat de asfaltat 1,5 km în satul Brăteni pe DC 18, şi s-ar putea ca din toamnă să mai continuăm asfaltările la cei 3 kilometri care au rămas de făcut pentru a putea face legătura între satul Brăteni şi satul Stupini.


De asemenea, avem două proiecte care sunt finanţate pe Măsura 125 şi 313. La Măsura 125, proiectul este pe SEAP şi aşteptăm să obţinem ok, iar săptămâna viitoare, sper eu, să facem demersurile pentru licitaţie. Vorbim de 9,5 km de asfalt pe drumurile agricole. Zona Sânmihaiu de Câmpie este o zonă preponderat agricolă, şi astfel odată ce vom avea drumurile reabilitate, fermierii îşi vor putea desfăşura activitatea mai bine. Valoarea proiectului este de 1 milion de euro.


Pe Măsura 313, avem un centru de informare turistică. Aici lucrurile se mişcă un pic mai greu, dar sperăm c a în toamnă să demarăm licitaţia. Vorbim de un centru de informare turistică care va deservi toată zona de câmpie judeţului. Sunt şi obiective turistice în zonă: biserica din Sălcuţa, din 1788, pentru care am făcut un proiect de restaurare, lacul de la Brăteni, descoperiri arheologice la Visuia. Valoarea proiectului este de 400.000 de euro.


Mai multe informaţii în ediţia print.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5