Primarul Ioan Mate, proiecte pentru 2018

În frumoasa comună Sânmihaiu de Câmpie, gospodarul numărul unu, primarul comunei, Ioan Mate, are pe agenda de lucru şi în gândirea europeană, proiecte care vor dezvolta şi moderniza comuna în anul 2018.
În Anul Centenarului îşi propune să realizeze „proiecte pe fonduri europene – asfaltarea a 11 km de drumuri agricole, în toate satele din comună, în valoare totală de 1.000.000 euro, dar şi investiţii finanate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, constând în reţea de canalizare în localitatea Sânmihaiu de Câmpie, în valoare de circa 3,5 milioane euro.
Pe agenda de proiecte a autorităţilor locale figurează iluminatul public stradal cu leduri în toate satele din comună, proiect în valoare de 280.000 lei, construirea şi dotarea sediului Primăriei, în valoare de 210.000 lei; finalizarea modernizării drumului comunal Zorei-Jimbor, în valoare de 500.000 lei.
Administraţia din Sânmihaiu de Câmpie îşi propune obţinerea de finanţare prin GAL pentru achiziţionarea unui buldo-excavator multifuncţional, proiect care însumează 66.000 euro.
Prin Compania Naţională de Investiţii, sunt proiecte pentru edificarea şi dotarea Căminului Cultural Sălcuţa şi reabilitarea Căminului Cultural Zoreni. Nu în ultimul rând, din bugetul local se are în vedere terminarea capelei mortuare de la Stupini, construirea unui astfel de edificiu la Zoreni, împrejmuirea sediului Primăriei şi construirea unor garaje pentru maşini ale pompierilor voluntari şi alte utilaje. Plantarea a circa 10 hectare de pădure, întreţinerea drumurilor comunale sunt alte preocupări ale autorităţilor din Sânmihai. La Stupini, ne preciza primarul Ioan Mate, se doreşte construirea unui monument al eroilor.
Un alt proiect important pentru comunitatea din zona de Câmpie îl constituie aducţiunea de apă potabilă pe tronsonul Lechinţa – Sânmihaiu de Câmpie, investiţie realizabilă în etapa a II-a a Masterplanului de Apă şi Canalizare.
„În anul 2017, am colaborat foarte bine cu cei din Consiliul Local, fapt pentru care le mulţumesc atât lor, cât şi angajaţilor Primăriei şi în special viceprimarului Dorin Nicula”, ne-a declarat primarul comunei Sânmihaiu de Câmpie.
Primarul Ioan Mate urează tuturor locuitorilor un An Nou cu multă sănătate şi multe împliniri.
Un om harnic, hotărât, cu multe proiecte, care vor schimba în bine faţa comunei şi standardele de viaţă ale locuitorilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5