Primarul Ioan Turc, întâlnire cu o delegaţie germană din Neubrandenburg

Primarul Ioan Turc a primit o delegație germană formată din Manfred Gerhard Dachner și Mario Daether, însoțită de preotul paroh Johann Dieter Krauss, fostul cms. șef de poliție Liviu Olariu și cms. Ramona Sângeorzan, din partea Inspectoratului de Poliție Județean Bistriţa-Năsăud.
"Manfred Gerhard Dachner, declarat Cetățean de onoare al municipiului Bistrița încă din anul 2010, a pus bazele unei strânse colaborări între orașul nostru și Neubrandenburg, relații concretizate în schimburi de experiență si vizite reciproce cu poliția bistrițeană, dar și cu Forumul German din județul nostru. Manfred Dachner s-a implicat în organizarea de concerte și manifestări în Germania pentru strângerea de fonduri necesare reabilitării Bisericii Evanghelice după incendiul din 2008. Colaborările au mers mai departe și în domeniul medical și educațional, în prezent derulându-se un schimb de experiență româno-german cu elevii de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda”, ocazie cu care a fost organizat un concert de binefacere în Germania.
Domnul Manfred Dachner își asumă în continuare angajamentul de a cultiva în continuare buna relație de prietenie dintre Bistrița și Neubrandenburg, iar eu sunt onorat să contribui, în calitate de primar, la consolidarea acesteia", a declarat primarul Ioan Turc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5