Primarul Mircea Romocea: Sub stindardul Drapelului Național suntem mândri de strămoșii noștri, mândri că suntem români !

Ziua Drapelului Național este marcată anual de autoritățile publice locale şi de celelalte instituții ale statului, dar și de alte asociații culturale și educative, prin organizarea unor programe şi manifestări consacrate istoriei patriei.
Ziua de 26 iunie 2016 îmi oferă plăcutul prilej de a evoca importanța Drapelului Național sub al cărui stindard ne simțim mândri de strămoșii noștri, mândri că suntem români !
Drapelul românesc este simbolul libertății de la 1848 şi simbolul unității de la 1859. Același tricolor i-a însoţit pe soldații români care au adus independenţa României în anul 1877. Privirile tuturor românilor s-au îndreptat cu speranță spre drapel la Unirea din 1918.
Astăzi, îl vedem zi de zi pe instituțiile publice, dar drapelul nu este doar un decor oficial. El prinde suflet când e purtat, în primul rând, de militari, dar și în alte momente cheie din viețile noastre sau cele legate de destinul țării. Haideți să cinstim cu toții această zi a Drapelului Național, ziua simbolului unității noastre ca popor !
Primarul orașului Năsăud,
Mircea Romocea

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5