Primarul Nicolae Moldovan: Zi cu însemnătate istorică pentru orașul nostru! 𝐂𝐨𝐦𝐢𝐬𝐢𝐚 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧𝐚̆, 𝐥𝐚 𝐁𝐞𝐜𝐥𝐞𝐚𝐧 !

𝐂𝐨𝐦𝐢𝐬𝐢𝐚 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧𝐚̆ a avut azi, 23 Martie 2023, 𝐥𝐚 𝐁𝐞𝐜𝐥𝐞𝐚𝐧 o vizită de 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐢𝐮 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐛𝐮𝐧𝐞 𝐩𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐢 a proiectelor implementate din Fonduri Europene.
Specialiști aleși din fiecare țară a Uniunii Europene, coordonați de către Alexander Ferstl - Head of Sector Communication DG Regio, Amaury Bisiaux (DG Regio), Maja Schussler (DG Regio), Vera Fairbrother (DG Regio) și Ovidiu Mărginean (ADR Nord-Vest) participă la seminarul “INFORM EU technical seminar on Communication in the CPR: taking stock, ideas for the future Networks and structures”, (Seminarul tehnic al UE privind Comunicarea în CPR: bilanț, idei pentru viitoarele rețele și structuri) care are loc în perioada 22-24 Martie la Cluj-Napoca și Beclean.
"Vizita de studiu de azi în orașul nostru vine ca urmare a proiectului “Servus, Beclean!” - „Europa în regiunea mea” - mobilitate urbană și alte facilități pentru comunitate create la Beclean cu bani europeni, fiind o inițiativă de la Bruxelles a Uniunii Europene. Mulțumim, Uniunea Europeană! Mulțumim, Comisia Europeană! Mulțumim, ADR Nord-Vest! Mulțumim tuturor celor care au încredere în proiectele de dezvoltare a orașului Beclean!", transmite primarul Nicolae Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5