Primarul Ovidiu Creţu, confirmat cu noul coronavirus: Sunt asimptomatic. M-am testat la cerere

Primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu, este internat în Secţia de Boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa după ce a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Ovidiu Creţu şi-a făcut testul la cerere, fiind asimptomatic.  

          „Aveam de făcut o programare pentru nişte testări de CoVid, necesare unei deplasări în străinătate. M-am decis să fac un test şi a ieşit pozitiv. Sunt asimptomatic, astfel că voi rămâne pentru două zile la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Vreau să menţionez că nu am avut întâlniri cu multe persoane în ultima perioadă, oricum la noi, în Primăria Bistriţa, se respectă măsurile impuse, purtarea măştii, distanţare, dezinfectare. Sunt foarte optimist cu privire la evoluţia bolii, dacă nu mă testam, nici nu ştiam că sunt pozitiv”, ne-a declarat primarul Ovidiu Creţu. 

Acesta a fost preluat aseară de o ambulanţă, dorind să respecte regulile impuse de normele sanitare. "Am spus de la început. Voi respecta măsurile stabilite de autorităţi, chiar dacă nu sunt cele mai bune. Puteam să mă duc cu soţia la spital, dar am chemat Ambilanţa, cum prevede protocolul. Vor urma zile de izolare acasă pe care le voi respecta cu stricteţe", ne-a precizat primarul Ovidiu Creţu. 

Le dorim atât lui cât şi tuturor pacienţilor de la Spitalul Judeţean multă sănătate!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5