Ovidiu Creţu, revenit de la Vatican: Am votat pentru cei care au demonstrat că ştiu să conducă ţara

Primarul Ovidiu Creţu a votat, în această seară, la secţia de votare de la Şcoala Gimnazială Lucian Blaga Bistriţa, unde este arondat. Acesta a revenit în ţară, de la Vatican, pentru a-şi exprima votul, chiar dacă mâine va pleca la Maastricht, asta pentru că, în opinia sa, ar fi fost inadmisibil ca primarul municipiului să nu se prezinte la urne.

„Am votat pentru cei care au demonstrat că ştiu să conducă ţara, că ştiu să facă să funcţioneze economia, că ştiu să facă să funcţioneze serviciile, că ştiu să distribuie apoi rezultatul economic, pentru toată lumea. Am votat pentru cei care ştiu să crească salariile şi pensiile, iar nu să le taie.

Cel mai mult am votat pentru cei care în această campanie electorală au venit cu un program fundamentat, argumentat, în care arată nu numai ce vor face, ci cum vor face, de unde au resurse, care sunt mecanismele care s emişcă în viitoarea guvernare, astfel încât să nu ne trezim nimai cu nioşte promisiuni, care apoi să nu mai fie acoperite”, a declarat, primarul Ovidiu Creţu. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5