Primarul Creţu acordă audienţe săptămânale online. Joi seara, de la ora 20, pe pagina de facebook!

„Joi seara, de la ora 20.00, voi fi, pentru câteva zeci de minute, în direct cu dumneavoastră! Aici!”, anunţă primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, pe pagina de facebook.

Pentru că a constatat că bistriţenii sunt extrem de interesați de ceea ce a făcut de când este primar și ce mai este de făcut în Bistrița și, deoarece timpul fizic nu îi ajunge pentru a-i întâlni pe fiecare în parte, iar în audiențe la Primărie nu ajunge decât un număr limitat de persoane, Ovidiu Creţu a decis să răspundă întrebărilor şi pe acestă pagină de facebook.

„Suntem în era comunicării electronice și cred că acesta este cel mai simplu mod în care ne putem întâlni! Nu am absolut nici o rezervă în a vă răspunde la orice fel de întrebare care ține de activitatea mea ca primar. Știu că muncind e imposibil să faci totul perfect, dar vă asigur că tot ceea ce am făcut pentru Bistrița și bistrițeni a fost cu bună credință și cu un scop clar: să avem un oraș în care să ne dorim să trăim! Și să ne creștem copiii!

Vă aștept, așadar, joi seara (21 aprilie), de la ora 20.00, la prima audiență online din seria săptămânală pe care mi-am propus-o!”, transmite primarul Ovidiu Creţu. 

Comentarii

20/04/16 10:01
Vizitator

Cretu, prefera comunicarea on-line pentru ca face alergie la intalnirile directe cu oamenii. El sufera de o anumita forma de „autism” dupa cum singur a declarat cu ceva timp in urma: „Nu am bătături în palme de la dat mâna cu oamenii”. Chiar si atunci cand la primarie se fac dezbateri publice fiindcă aşa cere legea, Cretu le pune la ore nepotrivite ca sa nu poata participa oamenii activi. Ba mai mult, aceste dezbateri sunt numai de forma si nu am văzut nicio modificare adusă vreunui proiect în urma lor. Un exemplu este dezbaterea din urma cu ceva timp privind ”Amenajare şi modernizare Piaţa Centrală”. Desi la concursul de soluţii organizat de Primăria Bistriţa pentru modernizarea Pieţei Centrale au intrat în competiţie cinci propuneri de proiecte ca de obicei, a fost aleasa cea mai contestata solutie, aceasta fiind preferata de Cretu. Normal ar fi trebuit prezentate toate cele 5 propuneri de proiecte intrate in competitie, si bistritenii sa poata alege, pentru ca Bistrita este orasul lor si nu a unui singur individ care vremelnic este primar.În fapt, nu interesează pe nimeni părerea cetăţenilor decât în momentul în care se duc la vot.
În ceea ce priveşte atitudinea lui Cretu mai distantă faţă de oameni, acesta recunoaste că aşa e firea lui şi nu se mai poate schimba la această vârstă:„Am făcut campanie door to door o singură dat în viaţă pentru Mircea Geoană şi când s-a terminat campania, înainte de a se da rezultatele, am spus că niciodată în viaţă nici pentru mine, nici dacă vine Bunul Dumnezeu nu mai fac acest gen de campanie”.
Ei bine, daca pana acum Cretu recunostea ca nu se poate schimba, acum cand a ajuns la varsta pensionarii il pot schimba oamenii cu un alt primar la alegerile din iunie.

20/04/16 13:57
vizitator

In prima sa audienta „ON-LINE”, Cretu ar trebui sa explice oamenilor cum a reusit „performanta” sa aduca Bistriţa pe punctul de a intrece Caracalul in materie de ciudatenii. Mai intai l-a apucat nebunia mutarii statuilor care a facut praf istoria orasului. Prima isprava in acest sens a fost mutatarea bustului lui Petru Rares din Piata care-i poarta numele pentru a face loc unui monument controversat, in forma de „Sula” tocmai langa Prefectura, vrand parca sa confere expresie materiala sintagmei „Sula si Prefectura”. A urmat apoi mutarea bustului lui Cuza, de la IJP, in Piata Unirii fara sa stie ca piata isi trage numele de la Marea Unire din 1918 si nu are nimic cu unirea principatelor sau Mica Unire. Dupa mintea lui Cretu, unire sa fie, nu conteaza daca-i mare sau mica. Fara a mai pune la socoteala mulajele cu strutii, ouale gigant si merele de plastic, Bistriţa e oraşul în care toate lucrurile se întâmplă pe dos.
Vezi: http://www.catavencii.ro/bistrita-orasul-unde-s-a-rasturnat-carul-cu-pei...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5