Primarul Ovidiu Creţu: Pârtia este în condiţii net superioare faţă de anul trecut. Nu prea sunt pârtii în jurul nostru aşa de bune!

Primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu, a verificat, la propriu, starea Pârtiei Cocoş, în preambulul deschiderii oficiale, programate mâine, 9 ianuarie, de la ora 12.30. De altfel, acesta a făcut câteva coborâri, tocmai pentru a simţi cum se prezintă pârtia înainte de a fi luată cu asalt de iubitorii sporturilor de iarnă.

         „Am făcut câteva coborâri şi pot să spun că este în condiţii cum nu prea sunt pe alte pârtii din jurul nostru. Cred că se va putea schia până vor veni ploile. Bineînţeles, când timpul va permite, vom interveni pentru eventualele corecţii. Este net superioară faţă de ceea ce am avut la începutul sezonului trecut”, ne-a declarat primarul Ovidiu Creţu.

         Primarul Bistriţei a ţinut să felicite echipa care se ocupă de administrarea pârtiei, condusă de Adriana Antoneac, director executiv al Direcţiei Educaţie, Turism.

         „Sunt bucuros că s-a închegat o echipă, condusă de Adriana Antoneac, care are ambiţia să se facă schi în Bistriţa. Remarc atitudinea lor, angajamentul şi priceperea lor”, a precizat primarul Creţu.

         ***

         Preţul pe o urcare va costa 10 lei/persoană, urcările nelimitate/persoană – 50 de lei/zi și 250 lei/6 zile pentru adulți, 30 lei/zi și 120 lei/6 zile pentru tineri de la 14 la 18 ani și studenți, 20 lei/zi și 100 lei/6 zile pentru copii de la 6 la 13 ani, 35 lei/zi și 150 lei/6 zile pentru seniori (+65 de ani), 30 lei/persoană în nocturnă.

Se vor putea lua tichete şi pentru anumite intervale orare, 9.00 – 12.30 sau 12.30 – 16.00, tariful fiind pentru  adulți – 30 lei, tineri de la 14 la 18 ani şi studenţi – 15 lei, copiii între 6-13 ani – 10 lei, seniori (+65 de ani) – 15 lei.
 

Pârtia „Cocoş” are o lungime de 1300 m, transportul pe cablu este asigurat de telescaun cu 4 locuri, iar capacitatea de transport este de 1300 de persoane pe oră. La baza pârtiei sunt amplasate spaţii destinate alimentaţiei publice şi centre de închiriere a echipamentelor sportive.

        

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5