Primarul Paul Ştir: Nu va fi nimic pompos de ziua mea, nu mă caracterizează opulenţa

Rep.: - Sunteţi în ceas aniversar. Vă dorim „La mulţi ani” şi gânduri bune din partea cititorilor noştri. Cum petrece primarul Paul Ştir de ziua lui ?

          Paul Ştir: - Numai de bine dumneavoastră şi cititorilor care în fiecare zi răsfoiesc cu plăcere  paginile acestui cotidian. Mulţumesc mult pentru gândurile frumoase, azi, într-o zi specială pentru mine. Nu va fi nimic pompos de ziua mea, nu mă caracterizează opulenţa. Voi sărbătorii  alături de colegii mei din cadrul Primăriei, alături de familie şi de toţi cei dragi ai mei.

          Rep.: - Care a fost cea mai frumoasă zi de naştere de până acum ?

P.Ş.: - Toate zilele de naştere sunt frumoase. Fiecare are ceva special şi mai mult decât orice pentru mine, fiecare serbare a zilei de naştere este un prilej de a mulţumi familiei mele şi celor din jurul meu pentru tot ce au făcut pentru mine. Mai presus de orice fiecare zi de naştere este o zi în care îi mulţumesc şi bunului Dumnezeu pentru ce a făcut în viaţa mea.

          Rep.: - Cum a fost anul 2013 pentru dvs. şi pentru comunitatea pe care o administraţi?

          P.Ş.: - Anul 2013 vreau să-l numesc un an bun, un an rodnic şi un an în care Dumnezeu a fost de partea mea şi a comunităţii pe care o reprezint. Chiar dacă pe parcurs au mai fost şi piedici şi unele dezamăgiri, puse toate în balanţă pot să spun că a fost un an propice pentru dezvoltarea comunei Căianu Mic. Alături de colegii din Primărie, alături de Consiliul Local şi cu susţinerea factorilor decidenţi de la nivelul judeţului nostru, am reuşit să demarăm şi să punem în operă obiective utile pentru comuna Căianu Mic. Împreună cu cei dragi ai mei, înzestrat cu sănătate şi putere de muncă, dar şi cu susţinerea concetăţenilor mei am parcurs cu bine un an nu tocmai uşor.

Rep.: - Ce îşi doreşte omul Paul Ştir în 2014?

P.Ş.: - Pentru anul în curs îmi doresc ca Dumnezeu să-mi dea multa putere de muncă, înţelepciune şi să am parte de sănătate în fiecare zi ca să pot munci  cu drag alături de colegii mei pentru a pune în aplicare ideile noastre cu privire la dezvoltarea comunei Căianu Mic.

Rep. - Ce gânduri are primarul Paul Ştir în 2014?

P.Ş.: - În plan personal nu o să vă divulg gândurile mele pentru anul în curs pentru că o să le identificaţi dumneavoastră în momentul înfăptuirii lor. În plan profesional am început anul plin de ambiţie şi entuziasm şi cred că la sfârşitul anului 2014 ideile mele vor fi fructificate prin proiecte necesare puse în operă pentru concetăţenii mei.

Rep.: - Un mesaj pentru locuitorii din comuna Căianu Mic.

P.Ş.: - Tuturor concetăţenilor mei vreau să le mulţumesc pentru toată susţinerea acordată până în prezent, vreau să le urez cele mai bune gânduri, multă sănătate, putere de muncă şi fie ca noul an în care tocmai am păşit să fie un an binecuvântat pentru întreaga comunitate. Doamne ajută!

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5