Primarul Vasile Şut: Încep lucrările de cadastru la Piatra Fântânele!

Primarul comunei Tiha Bârgăului, Vasile Şut, anunţă că astăzi încep lucrările de cadastru în zona Piatra Fântânele.

"Vor fi prezente în teren un număr de 12 echipe, care vor masura pentru început, terenurile din următoarele zone: Piatra Fântânele - centru, zona Mănăstire, Ștrec, Intrare Șendroaia, Intrare Zimbru, Dealul Tihuței, Intrare Obcioara - Cabana Sportivilor. Vă rugăm să vă prezentați la terenurile d-voastră, pentru a indica corect echipelor de măsurare, limitele imobilelor (proprietăților).
Vă mulțumim pentru colaborare și vă stăm la dispoziție pentru alte informații", a transmis primarul Vasile Şut.

Lucrările de înregistrare sistematică a proprietăților în sistemul integrat de cadastru și carte funciară se desfășoară în cadrul Programului național de cadastru și carte funciară (PNCCF) și sunt gratuite pentru cetățeni. Finanțarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014 – 2020.
În județul Bistrița-Năsăud, dintre cele 21 de comune care beneficiază de finanțare europeană pentru realizarea cadastrului, una este finalizată (Lechința), iar alte zece sunt în lucru (Bistrița Bârgăului, Dumitriţa, Feldru, Petru Rareş, Rebrișoara, Salva, Târlișua, Teaca, Tiha Bârgăului, Zagra). Pentru celelalte trei comune, care au rămas neatribuite (Ciceu-Mihăiești, Șintereag și Uriu), ANCPI va iniția o nouă procedură de licitație.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5