Prof. Camelia Tabără, în clipe de durere. Tatăl ei, prof. Leon Hogiu, fostul inspector școlar general, a trecut la cele veşnice. Bunul Dumnezeu să întărească familia greu încercată !

Am aflat cu mare tristețe de vestea trecerii la cele veșnice a prof. Leon Hogiu, fostul inspector școlar general, tatăl prof. Camelia Tabără.
Născut în 1936, Leon Hogiu a fost o personalitate a învăţământului bistriţean: inspector școlar general, director de școală în Prund și viceprimar şi în Bistrita Bårgaului. Visul a fost dus mai departe de Camelia Tabără, fiica lui, ce a urmat tatăl în carieră fiind directorul uneia dintre cele mai importante şcoli, Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” şi inspector școlar general.
Cuvintele de mângâiere pentru familia îndurerată şi condoleanţe adresează şi colegii de la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” Bistriţa!
Şi redacţia Răsunetul este alături de prof. Camelia Tabără, consilier municipal şi de soţul domniei sale, Nuţu Tabără, directorul Direcţiei pentru Agricultură Bistriţa-Năsăud. Bunul Dumnezeu să întărească familia greu încercată și să îi dea putere să treacă peste acest moment greu din viață! Înmormântarea va avea loc mâine, la Bistriţa-Bărgăului, însă doar în familie, conform reglementărilor legii. Noi ne putem ruga pentru sufletul celui plecat ca Bunul Dumnezeu să îi aşeze sufletul în lumină, după cum o viaţă a adus lumina cărţii pentru generaţii de elevi.

Comentarii

07/07/20 08:14
Angelica Lucia Oprea

Fie-i țărâna uşoară ! Condoleanțe familiei greu încercate !

07/07/20 15:26
BUDUSAN FLORICA

D.zeu sa-l odihneasca in pace!!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5