Prof. univ. dr. Nicolae Păun: Dorin Dobra este un tânăr de linie dintr-o generaţie pe care eu o iubesc, generaţia care cu certitudine va schimba România

Biroul de presă USL BN

 

Prezent la lansarea cărții lui Dorin Dobra, candidatul USL pentru Senat, decanul Facultății de Studii Europene, prof.univ dr. Nicolae Păun,  a vorbit  atât despre omul Dorin Dobra cât și despre profesorul Dorin Dobra.

 „Vreau să vorbesc despre acest tânăr, a cărui carieră i-am urmărit-o cu foarte mult interes, pentru că scrie foarte frumos, pentru că judecă cu extrem de multă maturitate, pentru că este un tânăr de linie dintr-o generaţie pe care eu o iubesc, generaţia care cu certitudine va schimba România. Dorin este unul dintre aceşti tineri care, în Parlamentul României, unde avem atât de multă nevoie de valoare, de verticalitate, de ştiinţă şi cunoştinţă, pot şi vor reuşi să ofere şi celorlalţi din experienţa lor”, a spus prof. Păun.

Nicolae Păun consideră că a venit vremea oamenilor care au un proiect şi care pot face diferenţa pentru România, aşa cum este Dorin Dobra.

 „România s-a schimbat la faţă, este o Românie europeană. De această dată, intrăm într-o altă etapă, o etapă care aparţine celor care au un proiect. Aveţi în faţa dumneavoastră un tânăr excepţional, dotat, sobru, manierat, politicos, dar ferm, convingător. Dorin Dobra este profesor al Facultăţii de Studii Europene, este unul dintre intelectualii cu care cu certitudine acest oraş se mândreşte. Este discipolul meu, este un tânăr a cărui carieră politică, ştiinţifică ar trebui să ne aparţină tuturor, pentru că Bistriţa merită o astfel de generaţie şi eu îi doresc succes atât în cariera academică, cât şi în relaţia cu celălalt, pentru că prin manierele şi prin caracterul lui cu certitudine are disponibilitatea pentru a asculta, pentru a rezolva şi pentru a se pune la dispoziţia comunităţii”, a mai spus profesorul Păun.

Comentarii

04/12/12 15:04
Vizitator

Cititi si :
# PRM drept la replica

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5