Programul Guvernamental ”Start-Up Nation” va prezentat luni la Bistrița!

Luni, de la ora 18:00, la Centrul Cultural ”Dacia” va fi lansat în județul Bistrița-Năsăud programul ”Start-Up Nation”. Invitați, inițiatorii programului, sunt secretarul de stat pentru IMM-uri Ilan Laufer și secretarul de stat Adrian Mlădinoiu. 

Start-up Nation - Romania se adresează tinerilor cetăţeni români cu vârsta minimă de 18 ani, care doresc să îşi înfiinţeze o companie şi care vor fi motivaţi să rămână în ţară şi să desfăşoare activităţi de antreprenoriat, fapt ce va contribui la crearea de noi locuri de muncă.

Programul Start-up Nation Romania, permite finanțări de până la 200.000 de mii de lei pentru companiile nou înființate care vor menține minim un angajat timp de doi ani de zile.

Cu un buget de 1.713.798.000 lei, programul se finanţează din fonduri de la bugetul statului şi din fonduri europene, având ca obiectiv principal stimularea înfiinţării de noi întreprinderi mici şi mijlocii, îmbunătăţirea performanţelor economice ale start-ul-urilor, creşterea potenţialului de accesare a surselor de finanţare si facilitatea accesului acestora la finanţare.

"La eveniment vor participa liderii administrației publice locale, primari din județ și sunt invitați toți tinerii antrenori care au sau vor să îți dezvolte o afacere. De reținut faptul că la această întâlnire, cei interesați vor putea obține toate detaliile suplimentare direct din partea coordonatorilor proiectului guvernamental", informează purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Bogdan Ivan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5