Proiectul de reabilitare și modernizare a centrului orașului Năsăud - reluat !

Proiectul de reabilitare și modernizare al centrului orașului Năsăud este un proiect multianual care a început în anul 2015 și are ca și finalizare anul 2017. Pentru realizarea acestui proiect administrația năsăudeană a alocat din bugetul local suma de 743.000 lei, din care 300.000 lei anul acesta.
Investiția prevede, pe lângă montarea de mobilier stradal nou, bănci și coșuri de gunoi cu design modern, realizarea de noi locuri de parcare pentru autovehicule, atât de necesare în contextul în care numărul deținătorilor de automobile a crescut simțitor. În luna martie 2016 a fost finalizată parcarea din fața Restaurantului Someș, cu un număr de 10 locuri. Anul acesta administrația are în vedere realizarea a 10 locuri de parcare în fața fostului Cinematograf.
Prin modernizarea zonei, circulația auto și pietonală precum și parcarea autoturismelor se va desfășura în condiții de siguranță și confort, mai ales că, aceste parcări au fost prevăzute în imediata apropiere a unor zone foarte aglomerate ale orașului: sediul Finanțelor Publice și imediata apropiere a pieței agro-alimentare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5