La Leşu, legislativul a dat undă verde

Proiectului sistemului de canalizare şi alimentare apă

Întrunit în şedinţa lunară extraordinară, legislativul local al comunei Leşu a luat în dezbatere proiectul de hotărâre iniţiat de primarul Nicolae Lupşan privind necesitatea şi instrumentarea proiectului integrat „Înfiinţare sistem de canalizare menajeră, reabilitare şi extindere sistem centralizat alimentare apă, modernizare drumuri de interes local, achiziţionarea de costume populare pentru Căminul Cultural în vederea conservării patrimoniului naţional şi construcţie grădiniţă cu program normal în Leşu”.

După expunerea d emotive asupra proiectului integrat a primarului Lupşan, consilierii locali au fost de acord şi au hotărât că este necesar şi oportun pentru cetăţenii comunei, pentru cei din Leşu şi Lunca Leşului.

Lucrările prevăzute de proiectul integrat constau în:

- lucrări de înfiinţare sistem de canalizare menajeră, de reabilitare şi extindere sistem centralizat alimentare apă;

- lucrări de modernizare drumuri de interes local;

- achiziţionarea de costume populare pentru Căminul Cultural, în vederea conservării patrimoniului naţional;

- lucrări de construcţie grădiniţă cu program normal în comuna Leşu, toate fiind prevăzute în bugetul local, pentru perioada de realizare a investiţiei.

CL Leşu va suporta cheltuielile de mentenanţă şi gestionare a investiţiei pe o perioadă de cel puţin 5 ani de la data în care investiţia va fi dată în exploatare, ea încadrându-se în PUG (Planul Urbanistic General) al comunei Leşu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5