PS Benedict Bistriţeanul a adus laudă Maicii Domnului la Biserica Sfinţii Trei Ierarhi Bistriţa

Bucurie mare pentru creştinii bistriţeni care au fost binecuvântaţi de PS Benedict Bistriţeanul, la Biserica Sfinţii Trei Ierarhi Bistriţa, unde a săvârşit Paraclisul Maicii Domnului. Primit cu drag de către preoţii parohi Ioan Pintea, Ştefan Borodi şi Liviu Şugar, alături de părintele protopop Alexandru Vidican, Episcopul Benedict, însoţit de diaconul Iustin Pop, a adus laudă Maicii Domnului împreună cu credincioşii.
În cadrul predicii, Preasfinţia Sa a vorbit despre familie şi importanţa acesteia în sânul Bisericii. Pornind de la modelul Maicii Domnului, cea care este mamă protectoare, a noastră a tuturor, cuprinzându-ne pe toţi cu dragoste şi mereu fiind alături de noi în greutăţi şi necazuri.
S-a subliniat rolul important pe care îl au mamele, cele care dau viaţă cu binecuvântarea lui Dumnezeu şi care pot mântui lumea dacă sunt mame bune şi credincioase. Copiii în familia tradiţională trebuie închinaţi Domnului, şi la fel precum Fecioara Maria trebuie să fim protectori în sensul bun, grijile noastre să fie legate în ceea ce-l priveşte nu de latura materială, ci de cea spirituală, să-l învăţăm de mic ce înseamnă Biserica, locul în care mereu se va putea întoarce din rătăcirile lumii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5