PSD Bistrița: Unde este respectul administrației pentru bistrițeni când din banii lor se cumpără cu 7,5 miliarde un patinoar ce nu este folosit?

Ioan Turc spune că “Nu există suficient respect pentru oamenii care locuiesc în acest oraș din partea furnizorilor de utilități”.
Dar unde este respectul administrației pentru bistrițeni când din banii lor se cumpără cu 7,5 miliarde un patinoar ce nu este folosit, cu 4 miliarde o mașină second hand de la prietenul său, când trotuarele orașului sunt distruse de peste un an fără a avea pavajul cumpărat, când de aproape 2 ani zac nefolosite 2 toalete pe care ai dat 4,5 miliarde, când bordurile de pe Republicii sunt cele mai scumpe din țară, când îți plătești pozele și dronele pentru postările tale cu banii din proiectele europene?
Despre respectul acesta nu l-am auzit pe domnul primar să vorbească!, este mesajul transmis de PSD Bistrița, prin deputatul Daniel Suciu, într-o postare pe pagina de facebook.

Comentarii

07/07/23 22:31
Prostire pe față

Respectul pentru bistrițeni s-a dus dracului pe pârtie. Și liberalii nu-s mai proști ca pesediștii. Proști sunt, poate, cei ce mai votează.

10/07/23 09:15
Cititor

Respectul pentru cetățean ar fi să vorbească și pesedimea în lei nu în miliardele unei monede apuse acum 18 ani. Altfel cusăturile propagandei la fel de mizerabile sunt mult prea evidente.

10/07/23 15:32
Toni

Prostănacii din PSD Bistrița nu au aflat de reforma monetară din România de pe 1 iulie 2005, conform căreia a fost aplicat procedeul numit denominare „tăierea zerourilor” astfel încât 1 leu nou (RON) echivalează cu 10 000 lei vechi. (termenul „prostănac” atât de drag PSD-istilor a fost folosit de tătucul lor Ion Iliescu la adresa lui Mircea Geoană).
Asa se explică faptul că ei vorbesc despre patinoarul sintetic cumpărat de Primăria Bistrița în anul 2021 și amplasat în Parcul Regele Mihai I al României că ar fi costat 7,5 miliarde de lei, când în realitate voalarea totală nu a depăsit 750.000 lei (RON).
La fel si cu celelalte exagerări PSD-iste. Totusi, când vrei să critici anumite nereguli, trebuie să o faci într-un mod inteligent, nu prosteste.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5