PSD Bistrița: Lista de "cumpărături" a primarului - patinoar artificial, trenulețul Thomas, trambulina!

Mai zicem o dată, ca să nu uităm cu cine și cu ce avem de-a face! După puzderia (cuvânt drag primarului) de poze, tik-tokuri, făcute pe proiectele ce nu-i aparțin și le-a moștenit, se ascund “cumpărăturile” administrației Turc din banii bistrițenilor pe:
✅ 2 toalete automate (luate in 2021, nefolosite) - 4,5 miliarde
✅Panouri publicitare - 3,3 miliarde
✅Masina second hand de la finu’ - 4,2 miliarde
✅Inlocuire borduri Republicii (manopera de peste 3 ori mai scumpă decât media)- 2 miliarde
✅Trenuletul Thomas (a circulat ilegal cu voluntari de la SVSU) - 2,5 miliarde
✅trambulina din parc (păzită de poliția locală și stricată) - 1,5 miliarde
✅Cel mai mare patinoar artificial din țară (nefolosit) - 10 miliarde
Total - 28 miliarde lei vechi - 2,8 milioane lei

***
SURSA: PSD municipiul Bistrița facebook

Comentarii

02/02/24 15:46
Toni

"Măi, măgarilor" este formula de adresare lansată recent de liderul PSD Marcel Ciolacu care se potriveste perfect mai ales în cazul cazul indivizilor din propriul partid, conform principiului „cine zice, ăla este”.
(https://www.gazetanord-vest.ro/2024/01/ciolacu-mai-magarilor-oamenii-aia…)
Asadar, măi, măgarilor din PSD Bistrița referitor la atacurile adresate administrației PNL a primăriei Bistrița și a edilului Ioan Turc, ar trebui să stiti că sumele pe care le vehiculati in miliarde de lei vechi ca să pară mai mari, cheltuite de actuala administratie "din banii bistrițenilor ", nici nu se compară cu împrumutul bancar de aproximativ 7 milioane de euro cheltuite de administratia Cretu pentru pârtia de schi Cocos. Si asta nu e totul . Pârtia Cocos de la Bistrița înghite anual 400.000 de lei (80.000 de euro) doar pentru întreținerea și funcționarea, precum și salariile angajaților, în condițiile în care, pârtia de schi este funcțională cel mult o săptămână pe an.
O altă ineptie este afirmatia că proiectele de infrastructură care se derulează in Bistrița nu-i apartin primarului Turc si că acesta le-a moștenit de la vechea administratie Cretu, de parcă acesta le-ar fi adus de acasă. In realitate e vorba proiecte ce apartin orasului Bistrița. Dar pe unii PSD-isti atâta-i duce capul.

02/02/24 18:13
Pieptul cu decorații

Săracii candidați, cum se bat între ei să ne fie nouă bine…

03/02/24 09:51
Jenică

Și nu e totul! Peste 1500000 lei cheltuiți în patru ani cu întreținerea pârtiei Cocoș, realizarea măreață a PSD pentru care s-au irosit din banii contribuabililor bistrițeni 5,5 milioane de euro. Politicienii locali sunt foarte foarte pricepuți la combaterea adversarilor politici. Realmente par a fi cu toții la fel adică o apă și un pământ indiferent de partid.

04/02/24 19:44
un cetatean

Pesedistii nu se dezmint niciodata, raman ca dalmatienii- toti sunt patati si toti latra! Atata pot.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5