PSD BN îl susține necondiționat pe premierul Sorin Grindeanu

Programul de guvernare votat de peste 50% dintre români poate fi pus în aplicare doar de actualul guvern condus de Sorin Grideanu. Dincolo de disputele din spațiul public, în mai puțin de o lună s-au luat mai multe măsuri în favoarea românilor decât în anul 2016 în total.

Românii au votat acest program de guvernare, iar el trebuie dus la capăt în interesul românilor. România înseamnă profesori, medici, agricultori sau orice tip de salariați care merită să trăiască decent! România înseamnă studenți care merită condiții să învețe și burse! România înaseamnă oameni de afaceri români și capital românesc care trebuie susținut, nu omorât! România trebuie să fie un loc în care tinerii să își poată construi un viitor! România înseamnă o țară în care cei care au gresit trebuie să plătească direct proporțional cu greșeala lor. Nici mai mult, nici mai puțin! România înseamnă realități, nu lozinci!

Guvernul Grindeanu a demonstrat că se ține de cuvânt și prin urmare, organizația PSD Bistrița-Năsăud îl susține necondiționat pe Premierul Sorin Grindeanu și echipa guvernamentală în implementarea Planului de Guvernare ales de oameni în 11 decembrie!

Conform Constituției României, Guvernul este responsabil în fața tuturor cetățenilor țării și are obligația de a sluji interesului fiecăruia dintre aceștia prin adoptarea de măsuri care să ducă la o viață cât mai bună a tuturor românilor!

         Respectăm dreptul de exprimare a oricărui cetățean din România, la fel de mult cum respectăm dreptul fundamental al democrației: VOTUL! În viziunea noastră, România are nevoie de lideri care să îi reprezinte interesele! Guvernarea este un act responsabil și nu se poate face decât în parteneriat cu oamenii care iubesc România și doresc dezvoltarea ei!

 

          Organizația Județeană

PSD Bistrița-Năsăud

Comentarii

04/02/17 10:58
Florin

Susţineţii cu înflăcărare numai SĂ ABROGE ORDONANŢA. Astfel vă decrebilizaţi. Lumea va crede că PSD din Bistriţa apără corupţia. De-abia am cam uitat de corupţii din PDL Bistriţa. Nu le luaţi locul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5